Fele Putovanja.ba Administrator 07.10.2008 #16 Ovdje se govori o serijskoj proizvodnji, a ne o jednom ili dva modela koji su naruceni ili preradjeni, ccc
Ovdje se govori o serijskoj proizvodnji, a ne o jednom ili dva modela koji su naruceni ili preradjeni, ccc
ogipower Član 07.10.2008 #17 hehe ma ja nisam mogao da odolim da ne postavim, a znam da nije seriska i nikad nece ni biti , nemojte sta zamjerit na tim slikama
hehe ma ja nisam mogao da odolim da ne postavim, a znam da nije seriska i nikad nece ni biti , nemojte sta zamjerit na tim slikama
tibor987 Član 07.10.2008 #19 smajicemir je napisao(la): Ferrari je vec napravio karavana a kamoli limuzinu! Šejk ga je narucio sebi i radi se o 550 marinelo karavan izvedba! Kliknite za proširenje... To su samostalne prerade, 7 ih napravljeno, a takodjer postoji i sedan verzija, opet radjena samostalno
smajicemir je napisao(la): Ferrari je vec napravio karavana a kamoli limuzinu! Šejk ga je narucio sebi i radi se o 550 marinelo karavan izvedba! Kliknite za proširenje... To su samostalne prerade, 7 ih napravljeno, a takodjer postoji i sedan verzija, opet radjena samostalno