niksa Član 03.04.2010 #17 zlajaaa je napisao(la): ma glupi ameri, samo pretjeruju... Kliknite za proširenje... englezi
emir_89 Član 03.04.2010 #18 niksa je napisao(la): zlajaaa je napisao(la): ma glupi ameri, samo pretjeruju... Kliknite za proširenje... englezi Kliknite za proširenje... upravu je zlaja, ova crna sto je pravljena na discovery-u (ne znam jel to ta sa linka, ali izgleda isto) jeste u americi...
niksa je napisao(la): zlajaaa je napisao(la): ma glupi ameri, samo pretjeruju... Kliknite za proširenje... englezi Kliknite za proširenje... upravu je zlaja, ova crna sto je pravljena na discovery-u (ne znam jel to ta sa linka, ali izgleda isto) jeste u americi...
cedic Član 03.04.2010 #19 glava me zabolila kad sam ovo vidio.ja bi spava u njemu da ga imam.on ga ispila.koji moron
CoL3 BHT Ovisnik 04.04.2010 #21 sto i ja bih da serem lovu ovo uradio,nije toliko rijetko auto da je par primjeraka pa da je unisten i sl. ,ovako drama urađeno:icon_biggrin:
sto i ja bih da serem lovu ovo uradio,nije toliko rijetko auto da je par primjeraka pa da je unisten i sl. ,ovako drama urađeno:icon_biggrin: