MyX Član 23.04.2007 #17 ove mangupe otac bolje da je izdrk'o u kondom nego sto ih je napravio ovakve divljake, svasta majka rodi...
ove mangupe otac bolje da je izdrk'o u kondom nego sto ih je napravio ovakve divljake, svasta majka rodi...
X xr4iboy Član 23.04.2007 #18 jao ovoga sto sa f-150 uletio u garazu haha jao jao ovi moji ameri nisu normalni ocam
gogg Član 23.04.2007 #20 xr4iboy je napisao(la): jao ovoga sto sa f-150 uletio u garazu haha jao jao ovi moji ameri nisu normalni ocam Kliknite za proširenje... ako bolje pogledas vidjet ces da je ferarri uletio u garazu
xr4iboy je napisao(la): jao ovoga sto sa f-150 uletio u garazu haha jao jao ovi moji ameri nisu normalni ocam Kliknite za proširenje... ako bolje pogledas vidjet ces da je ferarri uletio u garazu
dadao_style Član 04.09.2007 #25 većina ih se zapali samo od sebe koliko sam primjetio u zadnjih par godina kod ovakve vrste vozila to nije rjetkost nego se stalno dešava ili se varam
većina ih se zapali samo od sebe koliko sam primjetio u zadnjih par godina kod ovakve vrste vozila to nije rjetkost nego se stalno dešava ili se varam
Faya_M5 Član 04.09.2007 #28 e stvarno ovu predzadnju ne mogu da gledam...pa koji je ovo hajvan koji razvali starog Jaguara...svakom dat auto u ruke...
e stvarno ovu predzadnju ne mogu da gledam...pa koji je ovo hajvan koji razvali starog Jaguara...svakom dat auto u ruke...
emir_89 Član 04.09.2007 #29 ma idioti sve do jednog... njima treba jugu u ruke dat i onda nek se kurce...