X xr4iboy Član 23.04.2007 #9 ovaj mi je najjaci sa bengom sto je uletio izmedju benge i mercedesa popeo se na njih hehe
MyX Član 23.04.2007 #10 oj boze dragi strahote, pa ima li na svijetu normalnih ljudi stalno se pitam!? xr4iboy je napisao(la): ovaj mi je najjaci sa bengom sto je uletio izmedju benge i mercedesa popeo se na njih hehe Kliknite za proširenje... jbg kume, zafalilo co'jeku parking prostora pa se snasao.
oj boze dragi strahote, pa ima li na svijetu normalnih ljudi stalno se pitam!? xr4iboy je napisao(la): ovaj mi je najjaci sa bengom sto je uletio izmedju benge i mercedesa popeo se na njih hehe Kliknite za proširenje... jbg kume, zafalilo co'jeku parking prostora pa se snasao.
emirEX_sa Član 23.04.2007 #12 joj strahobe covjece. za neke tj za mnoge likove koji ih imaju nisu ovakva auta
daki Legend 23.04.2007 #13 A ono sto sam primjetio da je 95% ovih udesa nastalo na podrucju USA/Kanada Koji su kreteni ovi amerikanci, puu kud ima Hitker ne presudi.
A ono sto sam primjetio da je 95% ovih udesa nastalo na podrucju USA/Kanada Koji su kreteni ovi amerikanci, puu kud ima Hitker ne presudi.