felge za golfa 2

felge za golfa 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupio sam felge 15-ke 185/55/15 a inče vozim golfa 2 1.6d,felge sam montirao na auto i super stoje,ne zapinju i ne zuljaju nigdje ali mi neki kažu da ih ne treba stavljati jer mogu da razvale trap,ležaje i tako to.Šta vi mislite?Pozdrav

Legend
sto ovdje otvaras temu bgt
ne bi trebao imati nikakvih problema s felgama,15-ke su mu taman

Član
ko god ti je to rekao , ne zna šta priča ili je majstor ,(ja mislim da na ovom forumu pa ima bar 5 hiljada golfova s takvim felugama uključujući i mene:icon_smile: ) , pa je reko , dođi ti kod da mi to pogledamo :lol:

stavljaj ja sam vouzio golfa 2 3 godine na 15 kama i ztimi i ljeti a sad sam na 4 ci stavio 18 ke ne sikiraj se samo stavljaj bice samo bolje nemoze biti gore

samo stzo bi trebo ako dodzes do love uzmi 195-50-r15 mozda je 55 malo vise gume a sto se tice felge 15 nikakav nije problem (bivsi tim 3)

Član
sigurno ti je to neko rekao preko 50 god. :lol::lol::lol:

auto ako dusmanski vozis na 12-kama sj*at ces ga

Kad devil kaze onda je to tako....:D
mislim,cojk ima dvojku...nije neka al je dvojka...:D
:icon_exclaim:
nemas se sta brinuti,ima ih vagon koji voze na 15-kama,i niko se nezali da mu je razvalilo auto...
a kao sto kolega kaze,ti mozes voznjom auto zderat i kad bi na 12-kama vozio...

nermin suljagic je napisao(la):
Kad devil kaze onda je to tako....:D
mislim,cojk ima dvojku...nije neka al je dvojka...:D
:icon_exclaim:
nemas se sta brinuti,ima ih vagon koji voze na 15-kama,i niko se nezali da mu je razvalilo auto...
a kao sto kolega kaze,ti mozes voznjom auto zderat i kad bi na 12-kama vozio...

pa nije neka al je DIZEL:smajli17::smajli17::smajli17::smajli17:

Član
ja ba sigurno ti reko 'majstor' ..........usput 'nehajem' ove nase majstore 'univerzalce'.....mozes ga zvati i kad ti se pokvari frizider i kad pravis kucu i kad ti se zena porada,,,a naravno 'strucni' su i u automehanici:lol::lol:,,,zapravo nemaju pojma,,,u mene su potuno iste,isto mi govorili i vozim vec '100' godina bez kvara:lol:.....;)...al naravno da nisu optimalno povoljne za to auto,sto je logicno,, al nista 'opasno',,,,,iskustva govore da se isplati staviti ih,dobijes za 60% ljepse auto.... daleko bolje lezanje u krivinama,,,,itd

prijatelju ja vozam 16 ke ljeti zimi 15 nemma nikakvih problema bit je auto održavat tebi auto može klapat i na 13 kama ako ga ne održavaš dakle redovan servis i sipaj i vozi sretno s felgama

BHT Ovisnik
jest da je stara tema al et

neznam zasto kazu osjetit ce se svaki kamencic,bas i nije tako,mada sto se tice neudobnosti mnogo je kruci,al osjete se rupice na putu,prijelati i sl,sad bas i nije toliko kriticno koliko svak kaze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.