farovi sa od dvojke na keca

farovi sa od dvojke na keca

mozda bi i mogli ako bi se prepravljao onaj nosač limeni iza fara,ali ja sam jednom pokušavao i nisam uspio.ja mislim da je jeftinije kupiti farove za keca nego se mučiti i lako je slomiti žabice one što drže far.

Član
far ko far odgovara, govorim o staklu i kucistu,nosaci nisu isti,,bila je ista tema, neki clanovi su objasnjavali sta i kako
ako si mislio kupit neke cunerske farove za dvojke onda ces se morat zezat da bi ih prebacio na nosace za keca, ali nije nemoguce;)

Član
ma slabi mi ovi farovi, malo korozirali, htio uzeti one cunerske lafo kristalni sa angel eyes, jbg jeftiniji za dvojku.. pa zato....

Član
ako se mozes protegnut s parama stekaj pare i uzmi xenone, pa makar polovne,,, far nemoj mjenjati

Član
nema nista od fara ako je sjenilo stradalo, ja znam da ti farovi od keca nisu neke kvalitete,,slabo koji da je izdrzao otporu vremena
i ja sam morao nove uzimati,iz istog razloga
jbg stekaj pare i kupuj,,il neka ti jaran muhamed nadje u svici:D

Član
ma tako ce i biti izgleda farove i xenone kupiti.... kaze muha ostale mu felge u koblencu, bio spremio meni...heheheehe

Član
mokeBass je napisao(la):
ma tako ce i biti izgleda farove i xenone kupiti.... kaze muha ostale mu felge u koblencu, bio spremio meni...heheheehe

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...:lol::lol:...:lol::lol::lol::lol::lol:
et mislim da ti je sve jasno

Član
hahahhaa jasta i to one sto su isle na gi-a sa falcom., mozes kutiju cigara staviti............ahahhaahaaahhaaha:lol::lol::lol::lol:

Član
Ja sam ti vec govorio za nosace, malo volje i rijesit ces ih..trebaju ti ispravni nosaci fara od keca, i lagano ces prebacit, nije uopte toliki problem
mozda ih cak mozes i s onim nosacima montirat, mada to nisam bas siguran, al prebacit se moze sigurno

ArminM je napisao(la):
Ja sam ti vec govorio za nosace, malo volje i rijesit ces ih..trebaju ti ispravni nosaci fara od keca, i lagano ces prebacit, nije uopte toliki problem
mozda ih cak mozes i s onim nosacima montirat, mada to nisam bas siguran, al prebacit se moze sigurno

Das Auto :cool:

Ma moze sve ba, samo malo volje i vremena ce ti trebati ;)