Član
ja nego grijanje,el pomjeranje, koža, meni tamanJesu li to sjedista iz w220?
ima specijalna boja za kožu ali ne znam gdje nabavitiDobra tema, i ja planiram ofarbati kožni volan, ali ne znam čime kojoj bojom? ? ?
i ova raja što je prije pisala kako je to radila neće da otkrije, kao da je to zaštićeno od "običnog" naroda.Zna li iko, i mene zanima ??
nigdje u bosni nema ?To se ne koristi boja nego pigment koji se nanosi na kozu. Boje kad se uzimaju mora se uzeti dosta preparata prije farbanja i farba se obicnom spricom i nanosi se u slojevima, 10-15 slojeva ali cisto magla se baca. imate dosta videa po yt kako se to radi, a boje mozete poruciti preko ebay ili pignemt koji se nanosi spuzvicom ali on se bbrise, nije bas preporucljivo.
može se kako broj nabaviti? :STrebalo bi da ima u Mega coloru ulica Safeta Zajke kod Kemoproma.
Drug imas u bingu kupit vlazne maramice za kozu a mozes I ovim obicnimDa ne otvaram novu temu, imam jedno pitanje, cime ocistit kozu, kod mene u autu je bež koza, sjedista su poprimila neke crno plavkaste boje, izgleda poprimilo od farmerica i ostale odjece
Drug imas u bingu kupit vlazne maramice za kozu a mozes I ovim obicnim