Farbanje felgi - Problem

Farbanje felgi - Problem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
:lol: joj kolko ti fantaziras uvijek i sa svacim to nije normalno

Meni pitas za kutiju u novembru koju trebas radit u januaru kazes odma posle nove godine i to ne znam ni ja kolko put si pito i na kraju nis ni od toga :D:lol:

Auto ti stoji vec par mjeseci u garazi a pitas sad za farbanje felgi koje planiras raditi za 2 mjeseca :icon_rolleyes:

Pa skini ih sad pod auto blokove podbaci i ofarbaj ne kosta to toliko farbanje pa da cekas 2 mjeseca, a i kao ces u maju farbati sto ne bi mogo cekati 3-4 dana kad si mogo ne vozit 3-4 mjeseca mos i taj koji dan :D

Prvo za kutiju sam govorio da uradis jer ja ako ne uradim odma necu ni kasnije , ako si primjetio prodao sam svu muziku ako je do kutije poslat cu ti 100km halal ebo te kutija , ja se volim raspitati prije svega , da mogu sad farbati farbao bi al ne mogu imam precih troskova

brzisnki sam iskucao poruku danas , znaci ne mogu da vjerujem da prozivas zbog kutije koju nisi ni napravio , a ako je kome tesko dati komentar ili pomoci nek ne pise , ja sam prije farbanja se raspitivao unazad pola godine gdje sta kako i ne vidim nista lose u informisanju prije nego sto nesto uradis bilo to unaprijed godinu dana ja zelim da se orginazujem na vrijeme . Necu sad da farbam i kraj rekao sam kad cu , nije mi problem otsaviti auto 3-4 dana bez felgi ali moram ga na nesto staviti da stoji dok se ofarbaju , trazio sam za razumne savjete ne lupetanja , a ako je tebi buraz do te kutije ocami skuckaj sta god zelis piramidu kvadrat krug pare dobijas odma cim zavrsis ako mislis da sam ja neka izrada

Član
Aj' ovako. Malo si komplikovan čovjek, ali niko nije savršen.:D

Prvo i osnovno, imaš garažu i nije ti problem ostaviti auto u njoj nekoliko dana što je veliki +.
Drugo, kad dođe vrijeme za farbanje, fino dizalicu u ruke i jedan po jedan točak skidaj, a pošto ne znam kakav je auto ispod, pretpostavljam da te brine jer ne možeš na prag nasloniti auto. Primjer:

images

Uzmi 4 bloka betonska, 4 kloca nekakva, najbolje 4 deblja drvena panja izrežeš na istu dužinu i podbaciš pod auto gdje može, a da ne iskriviš prag ili slično, pod lafetu najbolje ako može, odnosno na spoj nosača i šasije.
Pošto nemaš prijatelja kao što kažeš, pretpostavljam da će taj što ti lakira biti toliko dobar da dođe po felge, ofarba i vrati, a za "cenera" i da ih odveze na montažu guma.

Eto, ali stvarno mi i dalje nije jasno zašto je ovo neki veliki problem.:icon_confused:

Druže, sa srećom i da se sve završi kako bi ti najviše volio.:cool:

Vidis veliki je jer rentam garazu jos ovaj mjesec , drugo ne mogu sad da radim jer imam drugih troskova koji su preci od farbanja trenutno pa kad sve zavrsim maistore za servise i ostale dzidze htio sam da obnovim felge , problem je ako si gledao garazu da ja nemam gdje staviti te daske tako lako uz dizalicu , ako ne vjerujes dodji pa pogledaj kad sam isao kod vulkanizera da bi mi digao zadnji kraj auta morao je dizalicu gurati ispod zadnje karambolke , opet kazem auto nije u podu toliko koliko je bodykit dubok , vjeruj da nije problem ne bi pitao za savjet a posto ste svi naki teski nema potrebe da dalje pisemo ovde moze lock ocami kako bi covjeku vode dali kad vam je rijec zlatna

Član
oggy ti je objasnio, ako vec nema prijatelja:icon_rolleyes::lol: imas garazu covjece (ljudi urade projekat, farbaju, mjenjaju boga ocu u garazi) auto na kloceve i neka odstoji par dana nista mu nece biti..ako imas kakve gume jos bolje odsjeces po komad i stavis izmedju drveta i auta, ako te brine vec da ce biti mogucih ostecenja, gumu stavi i nemas brige moze stojati godinu ;)

iako ne kontam kako nemos naci nekog da ti posudi zimski set up koji mu nece trebati na par dana tek da stoji na autu, al ajd ;)

Vi ocito ne citati il ne znate ni koje auto vozim , napisao sam da ne moze nista ispod 16ske stati na moje auto , imam "prijatelja" nemam PRIJATELJA ako me razumijes , snaci cu se ne morate se patiti vise sa odgovorima ovo moze KATANAC!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.