Član
^^ nije da se pravim inteligentan, ali jel fakat mislite da je ekonomija teska, pogotovo u poredjenju sa masinstvom?? (student sam ekonomije).
Death_beat je napisao(la):^^ nije da se pravim inteligentan, ali jel fakat mislite da je ekonomija teska, pogotovo u poredjenju sa masinstvom?? (student sam ekonomije).
ZELA GTI je napisao(la):Death_beat je napisao(la):^^ nije da se pravim inteligentan, ali jel fakat mislite da je ekonomija teska, pogotovo u poredjenju sa masinstvom?? (student sam ekonomije).
1 godina,jel tako? :lol::lol::lol: nitko nije rekao da je ekonomija teška,da jest nebi bilo 1 000 000 ekonomista na birou :lol::lol::lol:
emir_89 je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Death_beat je napisao(la):^^ nije da se pravim inteligentan, ali jel fakat mislite da je ekonomija teska, pogotovo u poredjenju sa masinstvom?? (student sam ekonomije).
1 godina,jel tako? :lol::lol::lol: nitko nije rekao da je ekonomija teška,da jest nebi bilo 1 000 000 ekonomista na birou :lol::lol::lol:
citiracu svog asistenta koji je po mom misljenju 100% u pravu, "PRAVI ekonomista nikad nije bez posla"
fkt me nerviraju oni koji toliko kukaju nema posla nema posla, a sjede kuci i cekaju da im dodje neko na vrata i ponudi posao. ne mislim samo na ekonomiste, nego generalno...