bmwscaner je napisao(la):nebi li pao ovaj face da ponovo ckepi u grad izadju
admir jahic je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nebi li pao ovaj face da ponovo ckepi u grad izadju
moj ti frendu kako ce izac sa nama ckepi vazda bazdi alkohol iz nas:lol:
admir jahic je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nebi li pao ovaj face da ponovo ckepi u grad izadju
ado_d je napisao(la):admir jahic je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nebi li pao ovaj face da ponovo ckepi u grad izadju
:lol::lol::lol: vadis li ti taj alkohol ikad iz usta? :lol::lol::lol:
admir jahic je napisao(la):ado_d je napisao(la):admir jahic je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nebi li pao ovaj face da ponovo ckepi u grad izadju
vadim u Hospitalu na ispumpavanju svaki vikend eventualno nekad radnim danima i to je sve :lol:
bmwscaner je napisao(la):nisam majkemi veceras 6 piva popio okle ce bazdit :O
ado_d je napisao(la):admir jahic je napisao(la):ado_d je napisao(la):admir jahic je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nebi li pao ovaj face da ponovo ckepi u grad izadju
vadim u Hospitalu na ispumpavanju svaki vikend eventualno nekad radnim danima i to je sve :lol:
pa dobro nije to puno cesto. jos uvijek se ne moze reci da si alkoholicar! :lol::lol:
:icon_exclaim::icon_exclaim:
emir_89 je napisao(la):oj adma sto te vrijedja. ako se za tebe ne moze reci da si alkos, za koga to onda moze ocito da ado nije upoznat sa tvojom karijerom hehehe
a fb proradio, nesto kratko je stekalo, pa nije radilo, sad lafo opet radi. jebat ga, jedino sto sam se navukao na footbal managera na fb-u hehehe ostale jos dvije tekme do kraja ove sezone, nedo bog da mi i to crkne, taman kad treba pokupit pare od dolaska do polufinala lige prvaka, jos sad prelazim u visi nivo
bmwscaner je napisao(la):adma nije alkoholicar jer alkoholicari idu na sastanke i ljecenje on je jedan obicni pijanac