facebook code problem

facebook code problem

Član
E ljudi moze pomoc,stavio sam na podesavanjima onaj vrag da ti svaki put kad se logujes dolazi sigurnosni kod na mob,medjutim ev ima 2 sata pokusavam i nece da mi dodje na mob,pa se ne mogu logovati,probam promijeniti sifru al isto,prvo trazi taj kod,kad kliknem da ga posalje nista ne stize,pff sta da radim???

Kasni i meni, ili je do njih ili do telecoma. Pokusaj se ponovo logovati, pa ostavi da cekas, kada stigne stigne ;)

Član
drug ev cekam ima 2 sata i vise,inace nikada nisam imao problema,sve normala stizalo u roku od 5 sec sad nece da stigne nikako pfff sto je najgore ne mogu to sad iskljuciti dok mi ne dodje taj kod

Član
__minel__ je napisao(la):
pa mozes li sta rijesit preko hotmail.com ako ti tamo notifikacije dolaze

drug ne mogu,na yahoo sam,medjutim nista nece,kad resetujem sifru i unesem skroz drugu opet mi trazi taj j... kod sto mi dodje na mob,ev od jutros pa ev cak ni sada nema mi tog koda i ne mogu na fb

Član
laki_grcica je napisao(la):
Ubaci drug karticu u neki drugi telefon ,provjereno radi .
zahvalit ces mi se sutra :icon_smile:

drug ev sad promijenio dva telefona,moj drugi i jedan sestrin i opet nece znaci na 3 telefona i opet mi nema koda,ev od jutros od 9 sati ne mogu nikako da dobijem taj j... kod

Član
Hidraulic je napisao(la):
Jesi cekao da ti dodje kod, ili si nesta drugo radio?

drug cekao sam kod 5 dana al nisam docekao,moras im poslati svoj ID odn kopiju ID da potvrdis da si ti vlasnik racuna (ja sam svoj ID cenzurisao) i onda kad su vidjeli da sam vl tog profila skinuli su mi kod

marshal je napisao(la):

drug cekao sam kod 5 dana al nisam docekao,moras im poslati svoj ID odn kopiju ID da potvrdis da si ti vlasnik racuna (ja sam svoj ID cenzurisao) i onda kad su vidjeli da sam vl tog profila skinuli su mi kod
Imam isti problem , ako mozes malo pojasniti ovo sa ID, kako doci do ID i kojeg i gdje ga poslati. poslao sam ti pm, ako nego zna jos nek na pm..hvala , poy.

marshal je napisao(la):

Imam isti probelm , ako mozes pojasniti ovo oko ID , kako da ga posaljem i koji ID..

Član
elvir husovic je napisao(la):
marshal je napisao(la):

Imam isti problem , ako mozes malo pojasniti ovo sa ID, kako doci do ID i kojeg i gdje ga poslati. poslao sam ti pm, ako nego zna jos nek na pm..hvala , poy.

marshal je napisao(la):

Imam isti probelm , ako mozes pojasniti ovo oko ID , kako da ga posaljem i koji ID..

ID ti je licna karta,znaci prvo sam njima poslao mail (adminima) da imam problem sa sigurnosnim kodom,i onda su mi oni trazili ID kao potvrda racuna odn dokaz da si ti vlasnik tog racuna,i ja sam im poslao ID odn licnu,ali sam je poprilicno cenzurisao i kad sam poslao licnu nakom 2 sata i manje su mi skinuli taj sigurnosni kod i onda samo promijenis sifru i to je to

Član
I meni su skinuli, ja im poslao sliku iz zdravstvene. :D

Nisam od januara usao na fb, izgleda da se sad brise za stalno.
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account