Član
RE: Fabia F1 /Mk1 - Str 1. Info/slike... Update: Nova instrument tabla, cajgeri, str.143
e struja, znas da ti bahnem kada imam vremena a sto to, ti pozelio da nesto cackas po fabki :lol: ne znam sta bi, da pravimo osvjetljenje pod nogama, u ladici, pod autom da vidim bolje u sumici aaaaa sjetio sam se, treba vidjet i one diode u "krovu" otkad ih je wufer protresao desna nece
sto se tice radova, traze se farovi... nestasica...
onaj debakl sa krovom me unazadio, citav august se cekaju "majstori" pa na kraju dobijem crno/sareno/smede polumatirano sranje... pa se opet cekalo, ganjalo...
naravno nisam takav, ne volim ostavljat za "sutra"... pukne mi film, ode se popravljat krov... konacno se opet vratio sjaj ... jednostavno nisam mogao gledat onakvo sranje na autu...
kartica od aparata ostala na vikendici, al evo barem mobaca malo :lol:
zamjenski skodilak, malo se cunirao i on, carbon, diodice i ti fazoni
te smrdo mali;
u fazi, cisti, trljaj, poliraj, da se sjaji i da ima barem pola tanka kerozina
e struja, znas da ti bahnem kada imam vremena a sto to, ti pozelio da nesto cackas po fabki :lol: ne znam sta bi, da pravimo osvjetljenje pod nogama, u ladici, pod autom da vidim bolje u sumici aaaaa sjetio sam se, treba vidjet i one diode u "krovu" otkad ih je wufer protresao desna nece
sto se tice radova, traze se farovi... nestasica...
onaj debakl sa krovom me unazadio, citav august se cekaju "majstori" pa na kraju dobijem crno/sareno/smede polumatirano sranje... pa se opet cekalo, ganjalo...
naravno nisam takav, ne volim ostavljat za "sutra"... pukne mi film, ode se popravljat krov... konacno se opet vratio sjaj ... jednostavno nisam mogao gledat onakvo sranje na autu...
kartica od aparata ostala na vikendici, al evo barem mobaca malo :lol:
zamjenski skodilak, malo se cunirao i on, carbon, diodice i ti fazoni
te smrdo mali;
u fazi, cisti, trljaj, poliraj, da se sjaji i da ima barem pola tanka kerozina