RE: Fabia F1 /Mk1 - Str 1. Info/slike... Update: Nova instrument tabla, cajgeri, str. 138...
tibor987 je napisao(la):
Koji bolan hepek za kruzni tok :icon_eek:
znao sam da ces pitat :lol: ma onaj hepek, il ti ga prekidac za kruzni tok vazduha, il ti ga zatvoreno strujanje u kabini, ono znas"
evo ovo, jasno sada
jedna da se vidi, nije jos sve gotovo, treba diode kod prekidaca za svjetlo i el podizaca... treba vidjet i kakve su diode na playeru, heh, da je tu barem nesto uspjet....
napominjem, slikano mobom, u garazi(mrkli mrak), nabrzaka, tako da su slike kaka, moze nesto cudnije da izgleda, al eto sustina se vidi...
i da, prije na zelenom, mislim da vecina zna kakvo je jednostavno, siromasno kod prvih fabia... osvjetljenje, tj. jacina na onom koluticu je uvijek bila na maksimali i nije smetalo, sada drzim skroz malo pojacano, daleko upadljivije bijelo/crveno...
slika nekad ranije, u mraku istim mobom, standardno, teenage mutant ninja turtles zeleno svjetlo...
@adi kakav 2din player, imao prodao, isto da stavim natpis na auto; VIDI MOJ DVD MONITOR, POSLUZITE SE... ovako manje upadljiv, skidam plocicu i mirniji... a za farbanje u piano black, trebalo bi, samo mi zuke nigdje nema, izgubi se ko" abdest...