RE: Fabia F1 /Mk1 - Str 1. Info/slike... Update: str. 124, historijat "guze"...
mah vidjet cu... trenutno je u garazi, gdje ce i ostat... jer nemam vremena da se zamaram i oko auta... mada "tegobi" me, sto je i prije ovoga imao problema sa vucom, zadnji put do sa, iznad 100km/h pogotovo nece gasa, u petoj skoro 4000rpm da nabije jedva 120km/h... a inace vukao slabije u svakoj brzini, nekako umrtvljeniji nego inace...
a eto u najboljem slucaju treba opet sada 300 km za dihtung i ravnanje, plus novi mikroremen, te remenica i oni lezajevi, kak se vec zovu, jer imaju parnica "vidljivih" i na oko, valjda kako je pukao remen sve zagrebao... te koliko ono 5.8l sto ide za hladenje, pa i vodena ako se opet sasula, crijeva i sve selne opet provjeravat... najvise me smeta sto je i vodena i sva crijeva, g12 te ostalo, staro ni 2 godine... jer je vec jednom pucalo, a mozda je i opet vodena "sasuta"...
toliko me ovaj 1.4 motor handri, nije ni jeftino bas odrzavanje, sitnice pa se nabere... zato se i premisljam, necu jednostavno vise da lupam pare u ovaj motor, nit ide, nit eto slusa, a odrzava se vise nego redovno, trosi fino, pogotovo po gradu, a tu je i njegov "metalni" zvuk radi lanca,... jednostavno nakon sto je okrenuo 150k, sve krenulo nagore, odbija poslusnost, a dotad je i kao slusao... :icon_rolleyes: