RE: Fabia F1 /Mk1 -str.1 Info (Slike); -str.87. slike guze i "bad boy look" ... zadnja strana, lip? pomoc
noke fazon je sto je rs org. branik dobro skup... pa samo maglenke dodju 120-tak km za njega.... pa skontaj...ove sitnice i to, sve kad uradim, opet ce me izaci duplo jeftinije nego rs branik, tj nisam ga mogao ni uzeti, jer evo haubu, zadnji branik, prednji kad se odradi i poliranje auta na kraju sve ni za 300km... to govorim...
a opet i da uzmem branik, morao bi radit, lakiranje, poliranje, naprijed haubu...
jeste da mi je ovo auto drago, prvo, uspomene i to
ali mi zao dati npr. milju za prednji i zadnji rs branik, a ni 70konja pod haubom...
imam skupih sitnica na autu, npr, maska ova, dole mrezice u braniku, ovi kao carbon na stokovima, sve su to stvari koje su nove komad po 150-tak km... ali tu sam imao srecu uzeo polovno sve za cijenu "jedne" stvari...
a haubu je trebalo ionako malo lakirat i sredit jer je stradala od kamencica, iz istog razloga cu radit naprijed branik... i sta me kosta onda ukinut lajsne i sto sam badlook uradio, sta izaslo me 20km vise... jbg kad imas majstora nagodnog i povoljnog, isplati se ovako radit :icon_smile: eto vidjet cu za lip, ako ima nesto na otpadu ili od golfa nekog pa probat,...
mislim znam sta ganjam i trazim, kako da izgleda, iz istih razloga sam gewinde otpisao i uzeo opruge/amort... jer ne ganjam neko "vece" sredivanje i cuniranje, te zakucavanje, nego nesto malo skromnije, jednostavnije, a da bude kulturno, a opet drugacije od ostalih fabki...
eto nasekirali ste me, :lol: pa sam sada otisao i kupio novi zadnji brisac, ovaj novi iz vw koncerna :lol: "laksi", moderniji, ljepsi i bolje brise od starog, koji nikada nije mijenjan...
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us