RE: Fabia Mk1 -str.1 Info (Slike); -str.87. slike guze i "bad boy look"
:lol:
ovako... na ovim stopama je raspored sljedeci: pozicije nazad dole, tu su ujedno i stop svjetla, tj. dvopolna je sijalica, 2 u jednom :icon_smile: one gornje skroz sto imaju sijalice,( gore krugovi) tu "orginalno" radi samo gornja lijeva, tj. zadnja maglenka...
eh, sada sam ja iskljucio kocnicu dole, te je premjestio gore, na mjesto "maglenki"... kao sto su na tvornickim stopama, dole pozicije, a kada stisnes kocnicu, stop se pali u "gornjem" dijelu + na sajbi, pozicije ostaju dole kako jesu....
razlog da se ukine jedan pol na sijalicama, dole, tj. da ne bude kocnica i u donjim krugovima, je taj sto onda zasvijetle ukupno 4sijalice + srednja stopa na sajbi... da me neko iza upuca, koliko svijetli, pogotovo po noci, ne mozes gledat u auto
jest da vise nemam zadnju maglenku, vala jesam je i cesto palio, jednom da vidim cemu sluzi prekidac kad se skroz izvuce :lol:
glupo mi bilo, ranije mi oni "gore" krugovi, nikada nisu radili,(sem ako bi upalio zadnju maglenku) sada je kocnica tu gore, sto je meni nekako logicnije i ljepse, uocljivije...
edit: evo i slike, da se vidi o cemu govorim,:
samo pozicije, bez kocnice pritisnute...
Uploaded with
ImageShack.us
pa kocnica, sada je gore, ne "dole" kao sto je bila:
Uploaded with
ImageShack.us
jel sad jasnije ikako :icon_question: :lol: