RE: Fabia Mk1 -str.1 Info (Slike); -str.80-"bad boy look", str.83, radi se i guza
trudim se, sve trudove imam :lol:
ma dobar lonac ko zmaj kako sam osjekao onaj "virac" u sredini, necu dvije cijevi, sto bi rekli, mislili bi ljudi neki tdi da je onda
@tibor de drug malo pojasni sta si tacno mislio, radile su se razne kombinacije, cak je bila i ova kao "usnica nazad na braniku povecana, stavili lajsnu da bude jos kao niza, ali sve to onda pocne vuci na plastik fanatik i onaj fast and furious stil...
@noke nastavak naprijed? mislis na rs branik ili.... to necu, mislim mogao bi, ali zao mi toliko iskesat, pa ni za felge sa gumama nisam toliko dao, jednostavno necu da dajem puno para, da je neki 1.8 pod haubom, onda da, ovako ne... ono sto sam kontao naprijed ubrzo, je isto ukinut lajsne, te ispravit tvornicku gresku, tj. bolje uklopit brani, jer on kao malo "spadne" posebno kod farova.... jedino sta bi jos naprijed doslo u obzir, neki lip... mozda ovako: http://img407.imageshack.us/i/fotografija104q.jpg/
vidjet cu na sta ce licit kad se zavrsi branik, i sta bi jos moglo da se sredi...
evo vam slika:
Uploaded with
ImageShack.us
doduse, stvari iz fisa koje trebam odnijet u auto, :lol: ovo ostalo za dan-dva kad bude gotovo, pa cu vidjet sa edom da koju opali :icon_smile: