RE: Fabia F1 /Mk1 - Str 1. Info/slike... Devil Eyes
mjenjaju ljudi jeftino felge, koje nit valjaju nit su sto posto ravne, gledao sam a i kada nadjem neko koje bi mozda uzeo, negdje daleko... nije djaba ni u babe... mada opet, od 16"-ki, imaju dva modela koja mi se svidaju a polovnih nema, nove pa skoro 2 milje
... ovo ostalo, tipa sa vise krakova i sl, fazon je sto kada se stavi na auto izgleda isto 15"... dok su ove trenetne 16", bas tako djeluju, "vece"...
jedino kod 17" imam izbora, jer na golfa kada cuniraju uglavnom stavljaju vece, tj barem 17", tako da ipak izbora ima, ali meni je to ipak preveliko, i 16"-ke ubijaju, a tek 17"... da nisam probao pa hajd, ali probao 17, doduse sa sirim gumama i 8jota, jedva krenem :lol: :lol: a trosi kao da vucem prikolicu punu zeljeza heh
zato ove postojece osvjezit, mada su i one nove, ali eto hocu ljepsu, sjajniju boju... barem ne izgledaju "malo", a daleko jeftinije ih sredit nego nove felge
nego, konacno zavrseni i prednji tapacirunzi... a montaza kasnije kasno navecer, minus upeko, al moraju se barem nabacit na zabice
trojica zaskocilo cehinju, a ona ni da vrisne :icon_eek: ostavili smo barem trag hah
i evo koje prljave cehinje,
naravno slike posrane, jos minus, hladno pa se ruke tresu, al eto za prvu pomoc
i da, pohvalim funkya sto je drustvo pravio i pomagao, kako rucno tako i alatom
hahahah