RE: Fabia F1 /Mk1 - Str 1. Info/slike... Devil Eyes
hvala
ali joj posla oko ksenona, braco mila, bilo opet skidaj farove, pa brusi jedno 2mm jer je grlo knap za original sijalicu, nije predvidjeno za ove "aftermarket" ksenone, ne moze uopste proci... boca falila... pa se to konacno sredilo vise... bit ce nekad slika i aparatom ne ove ruzne mobitelima heh
ali djaba, ovi farovi placu za ksenonima, radi daylighta... sada je tek kako treba
a danas radio i cirkuzao oko ratkapa, vracam org., skoda ko skoda blentave zakacke ima, pa ove zamjenske ne dodju fino do ruba felge... druge ne iritira, ali mene smeta.... a prosle godine usrao stare ratkape, presprico ih u crnu sjajnu, ma cirkus... zato sam potrosio dva razrjedivaca i 4 stare potkosulje skidajuci sprej i vracajuci u prvobitno stanje
i da, tapacirunzi se privode kraju, konacno... zadnji gotovi, cekam da ih kolega fukny dobaci sjutra usput, zato moram biti fin sa njim
prije;
presvijetli, dezen nikakav, uvijek prljavi, odradi se dubinsko, za 10tak dana, kao da nisu deset godina ocisceni... jos cuveni curci kod fabie, ugl. ruglo...
malo i krvavi :lol:
i presvuceni,;
kada se sve uklopi, mislim da ce biti za klasu bolje i "ljepse :icon_biggrin: