Limpi je napisao(la):i mobitel je carbon, full oprema, cak i patike carbon look
a nisam ba tibore, nazulja pravo carbon :lol: :lol:
trenutno je napravljen korak unazad sto se tice fobie, otislo mi sjenilo u faru, pa i izvadio ksenone, nema smisla da stoje, samo baca ko reflektor u nebo, da pilote u avionu ne zbunjujem....
svijetli samo jedan far, a drugi je kao malo jaca pozicija, sa tim da ne baca na cestu, dalje od 1.2m... a duga bacaju cak 2 metra, kao maglenke...
potraga za devilima ili angelsima u toku, prioritet da je leca i crno,... naravno kada ja trazim nestasica :icon_mad: :icon_eek:
tibor987 je napisao(la):Zahtjev poslan jutros u Cesku, ceka se odgovor
ArminM je napisao(la):moras stari, priskaci u pomoc kad je to potrebno, trebamo ti dodijelit titulu supermena, et da sam mod sad bih ti ispod nicka napisao SUPERMEN
pioneer_09 je napisao(la):ArminM je napisao(la):moras stari, priskaci u pomoc kad je to potrebno, trebamo ti dodijelit titulu supermena, et da sam mod sad bih ti ispod nicka napisao SUPERMEN
je li dobro?
ArminM je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):ArminM je napisao(la):moras stari, priskaci u pomoc kad je to potrebno, trebamo ti dodijelit titulu supermena, et da sam mod sad bih ti ispod nicka napisao SUPERMEN
je li dobro?
valjda se nece ljutit:lol::lol::lol::lol:
extra je
tibor the SUPERMAN
mi njega prekrstismo bez njegova znanja, jebat ce nam sve po spisku
Limpi je napisao(la):a sto vi mene "halcate", kontam sace reci evo imaju devili ili angeli samo reci pa da ih narucujemo... a ono jos se ceka odgovor ceha
jos nisam ni izbirljiv, da trazim samo devile il angele, samo da su crni koji god, mada bi mozda ipak radije devile, hmm ili mozda "eyndjele" :icon_rolleyes: ma najbolje oboje pa mjenjat, jedne za zime, druge za ljeta :lol: