tibor987 Član 07.12.2007 #31 freek...jesu oketa oke hehe ? zezam se... a mene samo zanima sad kako izgleda unutra, vjerujem da nije nista bolji haha
freek...jesu oketa oke hehe ? zezam se... a mene samo zanima sad kako izgleda unutra, vjerujem da nije nista bolji haha
Sporting Član 16.12.2007 #44 Ma joj nisam ga htjeo staviti pod ovo rubriku, vec pod anti-tuning... pa eto moderatori ako mozete to prebaciti... prebacite
Ma joj nisam ga htjeo staviti pod ovo rubriku, vec pod anti-tuning... pa eto moderatori ako mozete to prebaciti... prebacite
SeEn_BoSs Član 17.12.2007 #45 Sporting je napisao(la): Ma joj nisam ga htjeo staviti pod ovo rubriku, vec pod anti-tuning... pa eto moderatori ako mozete to prebaciti... prebacite Kliknite za proširenje... uuhh sto me uplasi !!!! :lol: al lakse mi je posto si pogrijesio rubriku :icon_biggrin:
Sporting je napisao(la): Ma joj nisam ga htjeo staviti pod ovo rubriku, vec pod anti-tuning... pa eto moderatori ako mozete to prebaciti... prebacite Kliknite za proširenje... uuhh sto me uplasi !!!! :lol: al lakse mi je posto si pogrijesio rubriku :icon_biggrin: