MyX Član 10.04.2007 #2 da ti ovaj jaran nije iz orasja??? Extra mi se golf svidja! je li u ovom golfu ona jebena plasma tacho, ili kako se vec kaze.
da ti ovaj jaran nije iz orasja??? Extra mi se golf svidja! je li u ovom golfu ona jebena plasma tacho, ili kako se vec kaze.
MyX Član 10.04.2007 #4 Schumi je napisao(la): Dobra je,jel ovo ona od sixpacka ? Kliknite za proširenje... i ja mislim da je to ta VRRaaa, izgled joj je extra, a zvuk hjooooj da se u****š
Schumi je napisao(la): Dobra je,jel ovo ona od sixpacka ? Kliknite za proširenje... i ja mislim da je to ta VRRaaa, izgled joj je extra, a zvuk hjooooj da se u****š
M mijo_16v Član 10.04.2007 #5 jest plasma neki tacho ima 6 boja i u miljama je brzinomjer u orasju je cojk
Plakich Član 10.04.2007 #6 dobra trica pravo samo jedna mala zamjerka a to je rora nazad ruzno mi nekako postavljena
Fiesta_Boy Član 10.04.2007 #13 FallenAngel je napisao(la): auto je fin ako se izuzme sve sto je radjeno na njemu.... Kliknite za proširenje... hahah joj DOBAR SI
FallenAngel je napisao(la): auto je fin ako se izuzme sve sto je radjeno na njemu.... Kliknite za proširenje... hahah joj DOBAR SI
chemb@ Član 10.04.2007 #15 Felge i auspuh...kriza,six i ja se stalno krpimo na auto.ba zbog toga:lol: