addo je napisao(la):Stvarno moras smanjiti slike, jer meni je pravo tesko pogledati slike na dial-up! Pogledao sam jednu i Ford nije los! Izgleda prava zujalica! Pozdrav
Black Mamba je napisao(la):Vidim ja Forda cesto... Izmedju bivse 6tice i 4tvorke stoji na parkingu. Je li tako?
Rolixy je napisao(la):addo je napisao(la):Stvarno moras smanjiti slike, jer meni je pravo tesko pogledati slike na dial-up! Pogledao sam jednu i Ford nije los! Izgleda prava zujalica! Pozdrav
evo da mozes vidjeti
http://img115.imageshack.us/gal.php?g=61344813dj6.jpg
Rolixy je napisao(la):Bice jos ljepsa kad legnu nove karambolke,stopke,pragovi i poliranje abd pare problem i vrijeme ali bice valjda uskoro:icon_cry::icon_cry:
Rolixy je napisao(la):Hvala za dobrodoslicu Mijo
Heheh kod socijalnog,ja sam ga vidio prvi put na autopijaci kad sam gledao sebi da kupim auto i nije mi se bas nesto svidio valjda sto ga nisam detaljno pregledao,ali kasnije pored socijalnog sam prolazio svako jutro pa sam ga stalno vidzao i svidi mi se nazovem covjeka i pazarim odma taj isti dan,i prezadovoljan sam.hvala na dobrodoslici
Rolixy je napisao(la):Pitanje: S cim mogu skinuti ljepljivu gumu od lajsni sa auta????? da skinem lajsne sutra