ado_89 je napisao(la):morat ce Melek![]()
ado_89 je napisao(la):polako bit ce
ma doduse, svaki dan prisustvujes tu uz smirglanje i turpijanje. heh. zato ce i licit na nesto
Melek je napisao(la):ado_89 je napisao(la):polako bit ce
ma doduse, svaki dan prisustvujes tu uz smirglanje i turpijanje. heh. zato ce i licit na nesto
Ma nema mora da licni na nesto heheh ajd bizi smirglaj to![]()
Melek je napisao(la):ado_89 je napisao(la):polako bit ce
ado_89 je napisao(la):i meni je sad zanimljivo. a kad sam tek krenuo, pa vidio kako je gadan onaj poliester, pa da je ruzno, fuuj, a sad barem lici na nesto. samo ne zurim puno, moglo je to biti za dan-dva gotovo, ali ne bi bilo lijepo ni upola ovako. mjerio sam u svaki mm, ali sto preciznije to ce mi na kraju gore biti, bitno je da funkcionise a ne bi volio da bude ciganski..
let's drive :123:
LSD je napisao(la):Melek je napisao(la):ado_89 je napisao(la):polako bit ce
ma ljubila ih mati sebi!!!kako ja ne znam za detaljnije radove???
zmayich je napisao(la):odlican potez, ja radim i pa smolom i sa svakojakim custom creapovima al mi ne para na pamet da uradim nesto tako jer nemam garazuzavidim ti...
p.s. ako treba sta za astru, djelovi ili kakav savjet samo reci, znam zmireci svaki saraf gdje joj je i kako se sta skida, rastavio sam je citavu bar 300 puta
pozz i sretno dalje
Charlie je napisao(la):Fin autic, sretno sa radovima![]()