BHT Ovisnik
Trozic je napisao(la):gdje mogu skinuti igru
jel ovo gore što ima na torrentu
da
@bulex jbt ja igram na volan i mjenjac,al vjeruj manul dopizdi,kamion ima 14 brzina samo ga normalno vozis u 13 i 14 ,ostalo svako sekund saltaj :lol:

Trozic je napisao(la):gdje mogu skinuti igru
CoL3-99 je napisao(la):Trozic je napisao(la):gdje mogu skinuti igru
da
@bulex jbt ja igram na volan i mjenjac,al vjeruj manul dopizdi,kamion ima 14 brzina samo ga normalno vozis u 13 i 14 ,ostalo svako sekund saltaj :lol:
bulex je napisao(la):ja sam skino s torenta i ok je... samo jos da isprobam crack.... i to je to... i samo da se kamioni zovu pravo.... al je igrica dobra... sutra ujutro dobijam i volan.... auuu onda idemo na manual shifting... i laganini.... ko shofer... pravi..... prodjoh bosnom kroz planineeeee.....
admir jahic je napisao(la):bulex je napisao(la):ja sam skino s torenta i ok je... samo jos da isprobam crack.... i to je to... i samo da se kamioni zovu pravo.... al je igrica dobra... sutra ujutro dobijam i volan.... auuu onda idemo na manual shifting... i laganini.... ko shofer... pravi..... prodjoh bosnom kroz planineeeee.....
ma ti si lik joj frendu al se ismija cuj prodjoh bosnom kroz planine hehehhehehehehhee
Hrvek122 je napisao(la):ima li neko mozdah patcxh za hrvatsku bosnu srbiju italiju i druge zemlje:icon_question::icon_question::icon_question:
Hrvek122 je napisao(la):admir jahic je napisao(la):bulex je napisao(la):ja sam skino s torenta i ok je... samo jos da isprobam crack.... i to je to... i samo da se kamioni zovu pravo.... al je igrica dobra... sutra ujutro dobijam i volan.... auuu onda idemo na manual shifting... i laganini.... ko shofer... pravi..... prodjoh bosnom kroz planineeeee.....
ma ti si lik joj frendu al se ismija cuj prodjoh bosnom kroz planine hehehhehehehehhee
ima li neko mozdah patcxh za hrvatsku bosnu srbiju italiju i druge zemlje:icon_question::icon_question::icon_question:
admir jahic je napisao(la):Imam ja patcxh vozio neki dan Cumur za Kakanj dobra tura 5000eura :lol::lol:
admir jahic je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
bulex je napisao(la):admir jahic je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Nexus je napisao(la):ima patch,kompjuter novi
Puno si mi pomogao nema šta..hvala..:icon_rolleyes::icon_rolleyes:Nexus je napisao(la):ima patch,kompjuter novi