Član
KoKUz je napisao(la):TURSKA - HRVATSKA - navijam za Turke, al Hrvati ce dobit
isti smo...
KoKUz je napisao(la):TURSKA - HRVATSKA - navijam za Turke, al Hrvati ce dobit
Astra je napisao(la):gledam danas na TV-u ,intervjuisu ljude u travniku,za koga navijate? OCA MI BA ZA NASE,ZA KOGA CU DRUGOG? ZA TURKE!!!! puj ***** ti mater u picku mislim se... sad odjednom svi navijaju za tursku samo zato sto je to hrvatska,kako primitivan i zaostao narod ,stvarno me bude stid sto ovdje zivim... jos ce se veceras tuc,bost,pucat,zbog cega? zbog fudbala ? koji jadnici,sve idioti do idiota.. navijam za hrvatsku jer igraju sa srcem,turci veze nemaju sa fudbalom
Astra je napisao(la):ja bi navijao i za srbiju i sloveniju kad bi igrali protiv turske.. bolje da pobjedi susjedna zemlja nego oni idioti
Astra je napisao(la):gledam danas na TV-u ,intervjuisu ljude u travniku,za koga navijate? OCA MI BA ZA NASE,ZA KOGA CU DRUGOG? ZA TURKE!!!! puj ***** ti mater u picku mislim se... sad odjednom svi navijaju za tursku samo zato sto je to hrvatska,kako primitivan i zaostao narod ,stvarno me bude stid sto ovdje zivim... jos ce se veceras tuc,bost,pucat,zbog cega? zbog fudbala ? koji jadnici,sve idioti do idiota.. navijam za hrvatsku jer igraju sa srcem,turci veze nemaju sa fudbalom
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):ja navijam za tursku samo zato sto ima tih piiiip iz bosne a navijaju za NASE odnosno hrvatsku...i idem van gledat tekmu i da vidim imal ih...:icon_evil: