miki321oc je napisao(la):ima rekli smo 1000 puta
jarane de mi pomozi neznam ja ruski treba mi za hardlock password:icon_sad::icon_question:miki321oc je napisao(la):procitaj ono upustvo
Tecar Forum ETKA v2 - ETKA 7.0 z dzialaj¹c¹ aktualizacj¹ przez internet.
1. Obraz p³yty nagraj lub emuluj w DAEMON Tool.
2. Has³o do instalacji: TeCaRForUm.Com.uA_au*8a*_jd91#M%b^a@#!$///A
3. Caly proces instalacji jest automatyczny, na samym koñcu musi zostaæ w³¹czony HARDLOCK.
4. Niektóre komunikaty podczas instalacji s¹ w jêzyku rosyjskim. W przypadku problemów
z uruchomieniem ETKA na systemie Vista nale¿y po instalacji programu doinstalowaæ
³atkê "Vista.exe" z folderu "dodatki".
5. Ta wersja ETKA posiada automatyczne aktualizacje jezeli tylko komputer jest pod³¹czony do internetu.
(po aktualizacji - obecnie tj. 02.2009 update do wersji VW 740, SEAT 268, SKODA 274, AUDI 740.)
ZAWIERA AUTA MODELOWE do 2010R.
6. Dodatkowo po wpisaniu numeru VIN mo¿emy odczytaæ cale wyposa¿enie auta i inne informacje.
7. Jêzyk mo¿na zmieniæ w ustawieniach programu na Polski lub inny ... domyœlnie program narzuca Rosyjski.
Jest to najmniej problemowa wersja ETKA jak¹ spotka³em ... polecam.
Pozdrawiam
Marios
Deyo je napisao(la):Poljski ili Češki, Ruski nije sigurno
Raske81 je napisao(la):Koji je key? A za hard ce se neko valjda smilovati...
1. Slika p ploče ³ spaliti ili oponašati Daemon Tool.sandi_azra je napisao(la):jarane de mi pomozi neznam ja ruski treba mi za hardlock password:icon_sad::icon_question:miki321oc je napisao(la):procitaj ono upustvo
Tecar Forum ETKA v2 - ETKA 7.0 z dzialaj¹c¹ aktualizacj¹ przez internet.
1. Obraz p³yty nagraj lub emuluj w DAEMON Tool.
2. Has³o do instalacji: TeCaRForUm.Com.uA_au*8a*_jd91#M%b^a@#!$///A
3. Caly proces instalacji jest automatyczny, na samym koñcu musi zostaæ w³¹czony HARDLOCK.
4. Niektóre komunikaty podczas instalacji s¹ w jêzyku rosyjskim. W przypadku problemów
z uruchomieniem ETKA na systemie Vista nale¿y po instalacji programu doinstalowaæ
³atkê "Vista.exe" z folderu "dodatki".
5. Ta wersja ETKA posiada automatyczne aktualizacje jezeli tylko komputer jest pod³¹czony do internetu.
(po aktualizacji - obecnie tj. 02.2009 update do wersji VW 740, SEAT 268, SKODA 274, AUDI 740.)
ZAWIERA AUTA MODELOWE do 2010R.
6. Dodatkowo po wpisaniu numeru VIN mo¿emy odczytaæ cale wyposa¿enie auta i inne informacje.
7. Jêzyk mo¿na zmieniæ w ustawieniach programu na Polski lub inny ... domyœlnie program narzuca Rosyjski.
Jest to najmniej problemowa wersja ETKA jak¹ spotka³em ... polecam.
Pozdrawiam
Marios
Raske81 je napisao(la):-ZA SANDI_AZRA:
E, ja sam uspeo da instaliram. znaci, kada skines Etku, moras imati neki progarm za otvaranje .ISO fajla, ja sam koristio DAEMON TOOL, pokrenes DAEMON, ides na mount image i izaberes TECAR FORUM ETKA, pojavi ti se Etkin prozor, tu kliknes na Install i ostalo samo "next", kad dodjes do kraja pojavi ti se neki mali prozor,kliknes na gornuju stavku i sacekas da se zavrsi instalacija i to ti je to, ako ti nesto ne bude bilo jasno slobodno pitaj.
Nadam se da sam ti bar malo pomogao...Poz!