S slucajxy Član 27.12.2008 #31 Nexus je napisao(la): slucajxy je napisao(la): I ja imam isti problem ... Kako si uspio to sredit??? Kliknite za proširenje... aj ti se predstavi prvo pa ti onda neko i odgovori Kliknite za proširenje... Ne blamiraj se. Ako znas odgovor i zelis pomoc napisi, a ako ne onda jednostavno produzi dalje
Nexus je napisao(la): slucajxy je napisao(la): I ja imam isti problem ... Kako si uspio to sredit??? Kliknite za proširenje... aj ti se predstavi prvo pa ti onda neko i odgovori Kliknite za proširenje... Ne blamiraj se. Ako znas odgovor i zelis pomoc napisi, a ako ne onda jednostavno produzi dalje
trizex Član 27.12.2008 #32 slucajxy je napisao(la): Nexus je napisao(la): slucajxy je napisao(la): I ja imam isti problem ... Kako si uspio to sredit??? Kliknite za proširenje... aj ti se predstavi prvo pa ti onda neko i odgovori Kliknite za proširenje... Ne blamiraj se. Ako znas odgovor i zelis pomoc napisi, a ako ne onda jednostavno produzi dalje Kliknite za proširenje... Red je na ovom forumu da se predstavi, zato ti je to i napisao.
slucajxy je napisao(la): Nexus je napisao(la): slucajxy je napisao(la): I ja imam isti problem ... Kako si uspio to sredit??? Kliknite za proširenje... aj ti se predstavi prvo pa ti onda neko i odgovori Kliknite za proširenje... Ne blamiraj se. Ako znas odgovor i zelis pomoc napisi, a ako ne onda jednostavno produzi dalje Kliknite za proširenje... Red je na ovom forumu da se predstavi, zato ti je to i napisao.