Član
Ako cemo ici u detalje ni ti ni on se niste dobro izjasnili ... sad mi je jasno gdje ovaj uredjaj bude ... ispravno sam zakljucio da bude prikljucena na rashladni sistem jer sam to zakljucio po samom nacinu prikljucenja koje ima ali mi nije bilo jasno kako to turbini moze pomoci ... i da budemo jasni, ova stvar ne hladi turbinu nego ubrzava cirkulaciju vode, voda hladi turbinu na nacin da preuzima toplotu na sebe i tako hladi turbinu... naucite se izjasnjavati, bar ste to do sada trebali nauciti ....Nije mi jasno samo kako moze neko da prica kad nema pojma o cemu prica momak kaze onako kako jeste i ima znanje i iskustvo i vi tvrdite nesto sto niej tacno i sam ogledam kakve gluposti se pricaju ta pumpa sluzi za hladjenje turbine na 1.6td ic 59kw motorima na tim motorima turbina ima vodeno hladjenje i ova pumpa sluzi da poboljsa hladjenje turbine na turbini to jeste gore na samoj ovoj cijevi koaj ide sa pumpe a turbo ima davac koji kad dodje odredjena temperatura vode pali ovu pumpicu i dosta dobra stvar jer se ti motori inace griju a malo ih je da je ispravna ova pumpa i niej da ne znaci nsita kao sto neki kazu al mzoe i bez nje da se prespoji nije neki problem.