Electronic Music present by Wernes

Electronic Music present by Wernes

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ma fina je zika pravo,mada vise gotivim hardstyle i progressive house

Jimmy the sound ruleezzz

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qh3kZuLHRng&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qh3kZuLHRng&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

molio bi da se ne stavljaju nikakvi linkovi jer u ovoj temi hocu iskljucivo svojih ruku djela da predstavim ;)

Mislim da ovdje ima ljubitelja PSY Trance-a pa evo jedan set za njih ;)

Radioactive Rain present by Wernes

Tracklist:

Cosmosis & Avalon - Take Flight ( Cosmosis mix )
Cosmosis & Quantica - Empty Space ( Cosmosis mix )
Electro Sun vs. gataka - Tokyo Tel Aviv
Aquatica - Deep and Wild
1200 Micrograms - Mescaline
Indra - Killer Machine
Indra - Come to India
Indra - It's good again
Indra - Music

Član
nodiash je napisao(la):
Imas ti jos dosta vjezbe i prakse al nije lose uopste...ako budes redovno se stelio ne sumnjam da ces za godinu-dvije bit odlican...lijepo je vidit i cut kad se momci bave ovakom vrstom muzike a ne cice mice i ostali kvazi turbo kich...svaka cast i samo nastavi tako:cool:

Neznam kako je tamo kdo vas u Tz., al Sarajevo je poslije rata koliko toliko zadrzalo mentalitet urbanog grada... DJ- scena u SA je u ekspanziji, a ja i Vernes imamo jarana Sasu koji je jedan od najvecih talenata u Evropi. Grad ko grad je manje vishe podjeljen. Od Malte pa do Carsije je urbana sredina, a ispod tj. do Ilidze 90% sabanica laganica, turbo folkerica... izuzev Tropikane, SKY-a i josh par lokala.

Vele, nisi mu pricao o Saletu, Pestu, Adi, Davoru, Muratu i ostalim klincima?

Član
Nema tog grada koji je zadrzao mentalitet urbanog...kreces se u tim krugovima pa ti se tako cini...veci dio mladje raje jos uvijek fura ono sto im se servira preko pinka i onih degenericnih grande il kako vec budalastina...navest cu balkance za primjer...dodje ti Rundek, Urban, Rambo itd. da nenabrajam sad skupi ti se jedva milja ljudi na nekoj lokaciji...dodje cica mica seka natasha ostala kich kompanija izvali sisurinu pokaze tangice i otpjeva kako bi ispekla neku picu i slicno i svijeta ko pljeve...ko da se nesto dzaba dijeli...to je tako uvijek bilo i uvijek ce biti...a svaki grad ima svoju urbanu scenu i ljude koji se krecu istom...talenata naravno ima i hvala Bogu da je tako...ne samo kad je DJ-ing u pitanju nego u globalu...ima i kod nas par momaka probijaju se super i vrte dobru ziku al to je sve od danas do sutra i hocel ga neko danas zovnut da svira na nekoj partijici kojih i nema vise kao sto je nekad bilo kad sam ih ja posjecivao...sad je ono po kaficima za petobanku da se baci koji mix...al opet mi je drago kad vidim da se neko baci na alternativniju vrstu zike pa kakva god ona bila...

MTR

Član
to Nodi uze mi rijec iz usta , ja ne znam kako ovdje ide placanje svirke , al u njemackoj znam par momaka koji sviraju za 1000 eura na sat , al jbg drugi mentalitet ,nema u klubu cece , stoje itd...

da da , nodi je upravu , mi se krecemo u tim krugovima pa mislimo da smo urbani , mi smo jos uvijek jedna nula u pogledu elektronske muzike.

Mnogi od vas ne znaju ko je Sinisa Lukic , decko iz Brckog sto znaci razvaljuje , prvi BiH producent koji je uspio svoje trake plasirati u svijet.

A Saša Savić i ToneDef su dva sarajevska producenta koji ako ovako nastave bice za Bosnu sto je Umek za Sloveniju.

Da vam ne pricam mnogo o njima evo Sašin myspace i imate player pa preslusajte njegove trake ;)

http://www.myspace.com/sashasavic

Kod nas DJ ako uzme 100KM za noc uspjeh je , vlasnici cigani , zna se desiti i da te ne isplate , PestJay kao jedan od DJ-eva koji vode elek. scenu Bosne za jedan party uzme 150-200KM

A Marko Nastic u Srbiji uzima 4-5 puta vise , tako da mi moramo jos dosta raditi i raditi da bi digli ovu scenu na veci nivo , jer kod nas od DJ-inga jos uvijek NE mozete zivjeti dok u evropi i svijetu si celebrity ako si DJ ;)

Član
Nazalost tako je i ostat ce sto je najgore...elem da ti neubijam temu ko sto znam :D

:icon_exclaim:

MTR

Član
Ma sta cu ti pricat evo momak htjeo da dodje zbog mene u Bosnu ,dobar sam sa njim pravo , ja sam samo trebao organizovat mjesto , kad sam vidio koji su to papani odustao sam . Dje cu se pred cojekom sramotit.
evo ti njegov rezime ako ti to nesto znaci : http://www.inspiration-network.com/contents/main.php?section=125.
Siba on po klubovima u Minhenu ( Ushall , Nightflight ... )

Ako ti mogu pomoc oko toga samo reci.

I kaze neko sto smo zaostali , evo ova tema se ugasila za dan , al kako idemo dalje , evo nesto novo od mene.

U pitanju je jedan stari mix , ovu tracklistu sam koristio na drugom mixu , i kad je vw_damir preslusao kaze eto zapamti trake i ponovo to mixaj za 2-3 mjeseca , i evo ja to uradio :icon_smile:

napredak je ogroman , tako da cete samo ovaj novi preslusati :cool:

Wernes - Pure Pleasure

uzivajte :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.