tibor987 je napisao(la):Niej fake elanor kao prodaja, Amoc se inace bavi sa starim autima i restauracijom, pored prodaje tuning dijelova...sad jedno nisam siguran jel ovo originalni Elanor, ili su uzeli serijsku inacicu pa radili copy/paste...
A cijena je prihvatljiva, da je Elanor dostupan u EU tako lako za male pare, ne bi bilo golfa 2....exluziva je ovo i u Americi, a kamoli ovdje
Usto sta ste zapeli na M3, golf GTI i slicno ( koda ne znate ni jedno drugo auto, ni drugu auto-marku nego samo svabske !!!! ) sto je neko spominjao, ovo nema kategorije, konkurenta ili bilo sto na 4 tocka a sta EU nudi...ne moze se usporediti...koda covjeku govoris sta si kupio gullwinga, mogo si novog brabusa...:icon_rolleyes:
tibor987 je napisao(la):samo da kazem, juce sam ovog crnog vidio na parkingu u Mostaru, bio 5-6 mjesta od mene parkiran...
CoL3-99 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):samo da kazem, juce sam ovog crnog vidio na parkingu u Mostaru, bio 5-6 mjesta od mene parkiran...
de si ga vidio:icon_eek:
ja sam vidio u Mostaru prekjucer novog mustanga saleen,perverzan:icon_eek:
corrado je napisao(la):sve su to dobra auta, do 100kmh, do 402m, negdje do 200kmh OWN.. kasnije.. nah.. bolje ne na autoput sa takvom aerodinamikom, v6 sa 210ks jedva 200kmh, v8 sa 305 ide oko 240.. limitirani su oba na manje tamo
Al zato su to auta za grad i utrke tipa 402, za to su napravljena..za forsanje..
Kak je hammond u top gearu reko sve je to super, al europski sport-coupe slične snage "would run rings around it"
Samo što će neki europski auto teško postat takva legenda, jbg za mustanga svatko zna