Član
ArminM je napisao(la):uradi dvije komande, otvori prozor donekle, i onda ga zatvori, i pokusaj opet otvorit neces moci dok ne upalis kontakt:icon_smile:
jesam jedno 10 puta i radi sve dok se vrata ne otvore
ArminM je napisao(la):uradi dvije komande, otvori prozor donekle, i onda ga zatvori, i pokusaj opet otvorit neces moci dok ne upalis kontakt:icon_smile:
VR6Boki je napisao(la):Kod Golfa 3 je pisalo u uputstvu, da prozori rade 10 minuta nakon gasenja auta, ako ne otvoris vrata prije toga - kad ih otvoris, the end.
aServis koliko ja znam, kad zakljucas vrata zadrzi jos malo kljuc u polozaju "zakljucano" i prozori ce se poceti zatvarati. Ak je daljinski, duze drzis tipku za zakljucavanje - tako je bar kod VW-a.
VR6Boki je napisao(la):aServis koliko ja znam, kad zakljucas vrata zadrzi jos malo kljuc u polozaju "zakljucano" i prozori ce se poceti zatvarati. Ak je daljinski, duze drzis tipku za zakljucavanje - tako je bar kod VW-a.
dino_ze2 je napisao(la):Lijek je samo na auto dijagnostici promijeniti neke parametre ili dobrom elektricaru da ti uradi sa releyima....tako sam ja obavijesten....al uskoro sebi i radim ceka se kabal za vag com......bice mudrolija....