El .podizaci ne rade

El .podizaci ne rade

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas nisi za opciju DIY ako jesi pitaj mozda nije neka velika stvar u pitanju
ako su fabricki cisto sumnjam da se moze nesto lose desiti
;)

Član
jel nece bas nikako ili:icon_confused:

brate meni bilo tako, ja se jebavao, drama jedna, kupio novi motoric i sve
i na kraju otvorim onu gumu izmedju vrata i stoka i vidim da je masa pukla, sastavim masu i sve 5:cool:

Član
ArminM je napisao(la):
jel nece bas nikako ili:icon_confused:

brate meni bilo tako, ja se je*avao, drama jedna, kupio novi motoric i sve
i na kraju otvorim onu gumu izmedju vrata i stoka i vidim da je masa pukla, sastavim masu i sve 5:cool:

vozacev ne radi nikako, a suvozacev one plastikice izvadjene...

@ernadhusic, nemam zivaca se bekcat ja, idem danas do Jakare kazu sin mu to radi

Početnik
arminnn je napisao(la):
Radi se o audiju a3 97. god. ima li neki majstor za preporuku da to radi u Sarajevu ???

Kako mislis nerade,jel nece nikako ili,i jesi li probao sa glavnog modula na vozacevim vratima?

skines tepicirung s vrata i vidis koje dvije zice idu na motoric udkopcaj ih i spoji te dvije zice direkt na akkuu nebitni su polovi to ti je nacin kako ces ispitati motorice od podizaca ako budu radili onda je do napajanja ili ti je masa glavna pukla ili plus po mom bi bilo bolje da ti je plus puko neces se zapalit i tak to
pozz i sretno ;)

Član
Lutko, na A3 podizaci idu preko elektronike (kompresora) od centralne brave koja se nalazi u gepeku sa leve strane ispod tapacira. Zna za udje voda (nemam pojma kako i odakle) i da zaje*ava. Najverovatnije ces morati zameniti kompresor, jer ja jos nijedan od A3 nisam uspeo popraviti... Mada, mozda se potrefi problem koji se da resiti.

dobro Dule-p neznam kakve veze ima centralna s el podizacima :icon_rolleyes: kontam kad zakljucavas i odkljucavas ali ovako kad ti podizes pritiskom na prekidac trebao bi da radi nebitno dali mu je centralna ok
a taj modul radi samo kada je centralna brava pri upotrebi jer tada on daje struju a ne prekidaci
valjda znam o cemu pricam ipak od ovoga zivim
pozzz;)

Član
ernadhusic je napisao(la):
dobro Dule-p neznam kakve veze ima centralna s el podizacima :icon_rolleyes: kontam kad zakljucavas i odkljucavas ali ovako kad ti podizes pritiskom na prekidac trebao bi da radi nebitno dali mu je centralna ok
a taj modul radi samo kada je centralna brava pri upotrebi jer tada on daje struju a ne prekidaci
valjda znam o cemu pricam ipak od ovoga zivim
pozzz;)

Ernade, izvini, ali sa velikim postovanjem prema drugarima sa sajta i kolegama uopste, mogu da ti kazem da JA NE PRAVIM GRABULJE, vec radim autoelektroniku

audia3zaarminnna.jpg

Armine, ako znas da citas el sheme, mozes ti ovo i sam resiti, na slici sam ti objasnio gde je modul (kompresor) centralne brave

Član
Problem rijesen, u ptanju su bile samo plastike koje drze sajlu. u svakom slucaju hvala na pomoci ;)

Član
arminnn je napisao(la):
Problem rijesen, u ptanju su bile samo plastike koje drze sajlu. u svakom slucaju hvala na pomoci ;)

Pa sto ne rece da se cuje zujanje u vratima, svi bi ti rekli da su plastike u pitanju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.