El. ili poluatomtski saug???

El. ili poluatomtski saug???

Član
Na ime na svom novom motoru 1.9 td aaz 55 kw.....na Bosch pumpi imam neki saug koji je na struju, koji ima dovod neka struja.E sad bi trebalo kad upalim hladno auto ujutro prvi start da radi pod saugom, dok se ne ugrije tako da senzor na račvi vode ne dadne znak da padnu obrtaji, kad se auto ugijre narecimo 1000 obrtaja???Kod mene se to ne dešava??Šta treba uraditi da se to namjesti???pozzz

Početnik
:icon_confused:

Recimo za pocetak da ponovo napises taj post, da bude malo "citljiviji"?

Član
Eto uglavnom problem je elektornski ili automatski saug...koji meni uopšte ne radi a sve je skopčano pa da vidim razlog zašto to ne radi??pozzz:cool:

Član
Kod mene kad se ugrije čitaj ljeti radi na 1000 mozda malo ispod, a ljeti na 900. Nebi bilo dobro da ti radi na 1000 ugrijan na a na 1100 hladan recimo.

Član
Ma ne znam samo mi reče majstor kad se ugrije d atrebaju malo obrtaji spasti....a kad je hladan d apojača međutim to se kod mene ne dešava...pa ne znam do čega je...pozzz

to osjetis promjenu samo kod benzinaca na obrtajima a kod dizela samo dobije tuplji zvuk kada radi pod čokom barem je tako bilo kod mog bivseg GTD-a a obrtaji nista ne variraju kao kod benzinaca toliko od mene pozzz

Član
Ja evo sad zamjenio relej paljenja.....upalim ga radi na 900 obrtaja i tako 10 sec , kad počne na punni digne na 1000 obrtaja i kao da radi po saugom.......:icon_confused: