pioneer_09 je napisao(la):ja bi njega samo stavio ispred kuce da tjera ptice kao strasilo.... ok. covjek je postigao popularnost, mozda misli da je in, ali vecina mu se smije i gleda njegove klipove zato sto je smijesno a ne zato sto je dobro... ovo je sramota sta se sve danas snima:icon_mad: isto kao sto odes u renome u bijeljinu i imas snimljene pjesme, tvoje je samo da otvaras usta, nebitno znas li pjevati ili ne:icon_mad:
i tako dok se mi smijemo covjek uzima lovu na osnovu budala:icon_mad:
UŽAS
arminnn je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):ja bi njega samo stavio ispred kuce da tjera ptice kao strasilo.... ok. covjek je postigao popularnost, mozda misli da je in, ali vecina mu se smije i gleda njegove klipove zato sto je smijesno a ne zato sto je dobro... ovo je sramota sta se sve danas snima:icon_mad: isto kao sto odes u renome u bijeljinu i imas snimljene pjesme, tvoje je samo da otvaras usta, nebitno znas li pjevati ili ne:icon_mad:
i tako dok se mi smijemo covjek uzima lovu na osnovu budala:icon_mad:
UŽAS
pa sad svi budale sto se smiju jel:icon_question:
budala je on sto se ofira, al eto upalilo mu i zaboli ga kiki
Vernes_AMG je napisao(la):Jez mu je sponzorisao spot Gola gola
Ma on je snimio onu kuca poso poso kuca ono , bezveze , vidio je da ga dosta ljudi gleda, i konta lik , ako ga je Bog vec dao takvim debilom , sto da to ne unovci bar , on je debil kako god , pa bolje biti debil pun para nego debil kokuz , uzeo je neku silnu lovu u americi , neke je ugovore potpisao , spominju se cifre od preko 150.000$