Eh kad bi se imalo para...

Eh kad bi se imalo para...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
http://autopijaca.ba/index.php?vozilo=34&page=0&view=41597

Ebo i Mazdu i RX-8 i ostalo... hocu Saab-a :D

Član
almir_gr je napisao(la):
I ti bogme nisi jeftin, sve na visoko pucas hahahah (sala)

Ma joooj... Danas viđoh jednog 9-3 Sport Sedan iz dijaspore... ko ovo ne bi volio imati... niko te ne gleda, voziš se inkognito... a auto je klasa za sebe...

Član
Ovo taman az uzivanciju, samo ne bi ga zbog problema oko dijelova i zaguljenih servisa...barem ovih 10 sta ih ima na Balkanu hehehe :D

Član
Ma kad se ima para to se i ne gleda... još kolika im je list nadoplata + katalog... Nedo Bog da ovo našem nekom papku padne u ruke, pa da mu odmah stavi roru nazad :lol:

Član
Gdje ces dati ovolike pare za saab-a... 54 000 KM za neocarinjeno... Ne vjerujem da ce se ovo brzo prodati... Sta li se sve moze kupiti za ovoliko para.... Da ti oci stanu na minut, a srce na par sekundi kada prodje auto od 54k KM bez carine.... A ovo je samo saab....:lol:

Član
Nisi ti ni lud...

Iako, ja bi radije bmw-a e46 ili e36 cabria... to su meni nenadjebiva auta... (izvinjavam se na izrazu)

Član
U tome i jeste fazon... malo ljudi zna cijeniti ovu marku automobila... Primjera radi, ljudi kupuju Mecku ili BMW-a da bi bili viđeni u njima, jer svako zna šta je to... Ovo kupuju ljudi koji žele da se voze inkognito, ali ipak cijene kvalitet ove marke...Saab je Saab, zamjene mu nema...

Član
Ja nisam nista rekao protiv saab-a, naprotiv i ja bih volio jednog onakvog iako ne volim onaj njihov avionski kokpit, ali isto tako vise bih volio e46 kabrioleta, koji nema mane...

I daj molim te, pusti tu suplju pricu, kao bio bi incognito u onakvom autu, i kao ti sad imas vise ukusa zato sto ti hoces saaba...
Pa u golf1 kabrioletu ne mozes biti incognito! To je cinjenica, tako ti je to...

Član
Okej, tvoj izbor, ne kažem da ja sada imam više ukusa što eto hoću Saaba, a pod incognito sam mislio na nešto sasvim treće... a to je da ljude sa ovim autom, boli ona stvar hoće li se pričati šta o njima po gradu kao o onima koji vozaju neke za nas "top" klase auta...

Član
ima moj stric iz švecke saaba 9.5 2006 god. motor 2,3 turbo 185 konja,automatik s komandama šaltanja na volanu,full oprema,bež boja enterijera a karoserija metalik crna+ crna stakla..........auto ne ide već lebdi ;).......a kad se stisne gas pa se turbo očepi.... jeste puno drugačiji osjećaj sjediti u njemu nego u novom okonji e klase al mečku nisam vozo sad neznam o njemu puno,al ko kako voli nek uzma;)

Član
Znate li da SAAB kokpit automobila pravi prema željama pilota vojnih aviona tako da je sve na dohvat ruke i sto posto funkcionalno...

Vrlo specifična marka, vozio sam se u ovom 9-3 aero stvarno razvaljuje i svi imaju neke izuzetno jake motore...

Član
Trozic je napisao(la):
ima moj stric iz švecke saaba 9.5 2006 god. motor 2,3 turbo 185 konja,automatik s komandama šaltanja na volanu,full oprema,bež boja enterijera a karoserija metalik crna+ crna stakla..........auto ne ide već lebdi ;).......a kad se stisne gas pa se turbo očepi.... jeste puno drugačiji osjećaj sjediti u njemu nego u novom okonji e klase al mečku nisam vozo sad neznam o njemu puno,al ko kako voli nek uzma;)

Pitaj ga hoće li svraćati u Tuzlu :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.