Eh da predstavim i svoju vozilicu

Eh da predstavim i svoju vozilicu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Valjda je volkswagen iz njemacke....;)
Ja vozim(dugo cekano vozilo,poslije toliko nekih benzinaca,dizela,plinova)
GOLFA 2 1.8 16v,1987 godine proizveden,i nakon 12 godina je uvezen u travnik i vozan je cijelo vrijeme tamo,auto je u solidnom stanju,mada uvjek se ima na cemu raditi ja sad da imam 10 000 ja bi opet imao nesto da uradim na njemu....evo slikica i sami procjenite...

Znam da ce mi svi odma reci promjeni masku,naravno to ide prvo a kad bi znali sta pise na masci trazili bi me da me ranite....velikim slovima VR6....
mora da je neki humorista bio vlasnik auta...

Početnik
Gledao ga ja na marketu nedavno, iz Viteza jeli? Fin je, nisam nikad stigao da nazovem da pitam za cijenu, al et necu ni sad...sretno sa novim autom...koliko vidim na slikama mogao bi se jos malo spustiti..

Član
Oggy je napisao(la):
Gledao ga ja na marketu nedavno, iz Viteza jeli? Fin je, nisam nikad stigao da nazovem da pitam za cijenu, al et necu ni sad...sretno sa novim autom...koliko vidim na slikama mogao bi se jos malo spustiti..
cijenio ga je 3700,pa smo se nesto dogovarali i nije htio puno spustiti,nije bio registrovan,ali opet kako kazu"ugriz zadovoljstva" ja sam ga kupio,a za spustanje dobio sam zute plinske amortizere,i crvene opruge ali samo za naprijed,pa sad abd kad bude plata kupiti i zadnje vidim na marketu prodaje covjek zadnje plinske amortizere i crvene opruge....taman

0g1 je napisao(la):
hahha ja legende covjeka
dobar je golf jest da nije VR6 al eto
hvala druze,vjeruj da ja svako vece sanjam vr6,ali eto tako mi propisano...
od malih nogu poslije rata ja sam dobio prvi auto magazin koji je stigao ovdje i otvorio ga tamo na predstavljanju vr6 trica sincro....nema dalje...i od tad se zaljubio...
ali vjeruj da nisam mogao da vjerujem kako mi se 16v svidjelo dok nisam sjeo i provozao....

tibor987 je napisao(la):
solidna baza za uzivanje :cool:

hvala prijatelju;)

nodiash je napisao(la):
hvala velika...

lijepo autoo..reci mi mislis li ovu masku naprijed zamjeniti?
a felee su ove dobree..al mogle bi sjesti neke sire..bilo bi jos ljepse;)

Član
black_devil je napisao(la):
lijepo autoo..reci mi mislis li ovu masku naprijed zamjeniti?
a felee su ove dobree..al mogle bi sjesti neke sire..bilo bi jos ljepse;)

masku planiram mjenjati i planiram staviti obicnu bez znaka,samo sa glavnim farovima,kristalne farove i ksenone...bez angel eyes,to me nesto nervira(autopijaca tuning)....
branici idu u boju auta,kupio sam ga sa otvorima na maglenkama ali bez maglenki danas sam zatvorio te otvorei abd planiram da ofarbam u ponedeljak ili utorak oba branika u boju auta....spustiti i auspuh staviti to je sto planiram vani uraditi....
P.S.i pragove staviti fabricke od 16v...
pozz svima i hvala na komentarima i savjetima...

stefan je napisao(la):
dobra podloga, nadamo se da ces ga srediti onako kako si zamislio, pozz;)

hvala velika prijatelju...i ja se nadam samo nedaj boze da nesto krene po zlu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.