Egipćanin kćeri dao ime Facebook

Egipćanin kćeri dao ime Facebook

Član
Nije ni vama lako :icon_eek:

Fina prica vezana za ime djevojke, ima neku dublju vrijednost to ime...

Član
Mogli su naći nešto bolje kao simbol borbe protiv režima...sama namjera nije loša ali konačni ishod mi je malo debilan...

ja cu da ime sinu Spamer :D

stvasta bih napisao al ne zelim se raspravljat kad mnoge stvari niko mozda ni ne razumije, dovoljno je da kazem da sve sto je nekad bilo lose danas je dobro, toliko o svijesti naseg danasnjeg drustva.

Jako fina priča, jao jao, ovo je tako dubokouman potez, dati djetetu ime po internetskoj društvenoj mreži, cccc...

Facebook je jedno obično smeće zbog kojeg djeca zaglupljuju i gube vezu sa stvarnošću...

"...hej, poslije škole idemo fejsat, ideš i tii....?"
"...ma daaaaj, pa tjekom cijele nastave sam bio na fejsu, pauzirat ću barem pola sata...." :D

Ovaj Egipćanin je idiot...

ja fejsbuka nemam imao, trajno ga obrisao prije mjesec :icon_biggrin: super mi
ne moli me niko za lajkove i ne gledam cure po WCovima i ne zovu me jarani tako sto posalju poruku i pise hajd na fejs :icon_mad:

Član
Porschefan je napisao(la):
Jako fina priča, jao jao, ovo je tako dubokouman potez, dati djetetu ime po internetskoj društvenoj mreži, cccc...

Facebook je jedno obično smeće zbog kojeg djeca zaglupljuju i gube vezu sa stvarnošću...

"...hej, poslije škole idemo fejsat, ideš i tii....?"
"...ma daaaaj, pa tjekom cijele nastave sam bio na fejsu, pauzirat ću barem pola sata...." :D

Ovaj Egipćanin je idiot...

veliki potpis...

Početnik
kad odraste, promijenit ce ga sto posto, nece vise moci slusat ono "hajmo na Facebook" :D

IGY

Član
neki stvarno ko sto Zela rece ne vide dalje od naslova, i sve je na zajebanciju
odrastite malo.....

IGY je napisao(la):
neki stvarno ko sto Zela rece ne vide dalje od naslova, i sve je na zajebanciju
odrastite malo.....

IGY, ne mora znaciti da ne vide dalje od nosa, ali biti toliki idiot i nazvati dijete ovako kako je on nazvao je neprikosnoveno, moglo se i na drugi nacin izraziti zahvalnost ovoj mrezi a ne ovako, gdje sve ne ide ovaj svijet

batman-bin-suparmen-516x385-custom.jpg

Početnik
http://rtvtk.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=20049:asna-sestra-izbaena-iz-samostana-jer-je-isuvie-mnogo-vremena-provodila-na-facebook-u&catid=71:movies&Itemid=166
:lol::lol::lol::lol: ja ljudi debila Boze pomozi