.nOKe Legend 11.07.2007 #1 Evo na auto.ba contestu jako mutava slika, nisam znao sta i kako, pa uradih sljedece stock: chop :/ komentari, sta mislite, i tak to..
Evo na auto.ba contestu jako mutava slika, nisam znao sta i kako, pa uradih sljedece stock: chop :/ komentari, sta mislite, i tak to..
emirEX_sa Član 11.07.2007 #2 Nije lose. nekako mi izgleda kao da je iz igrica na kompu sa losom grafikom.
.nOKe Legend 11.07.2007 #6 IGY je napisao(la): apsolutno bezveze, i prva i druga slika su PS pa vi pricajte sta hocete Kliknite za proširenje... prva slika nije ps, ne lupetaj a za drugu kao da si ameriku otkrio kada si rekao da je ps :lol:
IGY je napisao(la): apsolutno bezveze, i prva i druga slika su PS pa vi pricajte sta hocete Kliknite za proširenje... prva slika nije ps, ne lupetaj a za drugu kao da si ameriku otkrio kada si rekao da je ps :lol:
IGY Član 11.07.2007 #7 i prva je vidi se po rubovima obrava, i odakle ti pravoi da mi kazes da nelupetam, gdje ti je kultura
i prva je vidi se po rubovima obrava, i odakle ti pravoi da mi kazes da nelupetam, gdje ti je kultura
.nOKe Legend 27.07.2007 #8 IGY je napisao(la): i prva je vidi se po rubovima obrava, i odakle ti pravoi da mi kazes da nelupetam, gdje ti je kultura Kliknite za proširenje... ahha ccc izvini ali nisi u pravu !
IGY je napisao(la): i prva je vidi se po rubovima obrava, i odakle ti pravoi da mi kazes da nelupetam, gdje ti je kultura Kliknite za proširenje... ahha ccc izvini ali nisi u pravu !