16ventila je napisao(la):RS TURBO je napisao(la):sjedi u auto i upali ga dodaj gas na 2-3000 RPM stisni kvacilo i ubaci u 1 brzinu i pusti kvacilo, ako auto jos uvijek bude na mijestu lamela ti je rika, kaput, kraj, fin, kako god hoces. Lamela kad se trosi ona ne pisti ne zvizdi i ne galami samo osjetis da polako autu fali ono njegovo jos ako si zesci vozac moze veoma brzo i lako stati ako je pri kraju bila :icon_rolleyes: A da si sta polomio kao sto kolega rece nebi ti ovdje postavljao pitanje zato sto bi ti ispod auta puklo kao bomba to znam po iskustvu kad je pucala zadnja poluosovina na BMW-u
ma dodavo sam ga svakako,hh,ma mozes i bez kvacila ubaciti u brzinu ,ne reaguje uopste....svih 5 brzina i rikverc...sve isto
opet jaran mi govori da se u diferencijalu moze nesto povuci od zorova pa ne hvata zupcanike i ne prenosi na gume... :S neznam sta da mu radim
16ventila je napisao(la):ma dodavo sam ga svakako,hh,ma mozes i bez kvacila ubaciti u brzinu ,ne reaguje uopste....svih 5 brzina i rikverc...sve isto
opet jaran mi govori da se u diferencijalu moze nesto povuci od zorova pa ne hvata zupcanike i ne prenosi na gume... :S neznam sta da mu radim
-Suki- je napisao(la):16ventila je napisao(la):ma dodavo sam ga svakako,hh,ma mozes i bez kvacila ubaciti u brzinu ,ne reaguje uopste....svih 5 brzina i rikverc...sve isto
ova ti je za jarana
Nego daj to sarafaj pa da masina bude u pogonu sto prije