allroad Super Moderator 30.11.2009 #19 j*em im 2 maglenke i lexus izduve :icon_mad: i ovaj gore ne valja sa ovim usisnicima na blatobranima preveliki su :icon_eek:
j*em im 2 maglenke i lexus izduve :icon_mad: i ovaj gore ne valja sa ovim usisnicima na blatobranima preveliki su :icon_eek:
ljuboje Član 30.11.2009 #20 ne znam koji ce moj na ovoj mecki kojekakvi spojleri... duni joj 22" i budi mafijas...sta ce ti vise za ovaj auto...?
ne znam koji ce moj na ovoj mecki kojekakvi spojleri... duni joj 22" i budi mafijas...sta ce ti vise za ovaj auto...?
allroad Super Moderator 30.11.2009 #21 ljuboje je napisao(la): ne znam koji ce moj na ovoj mecki kojekakvi spojleri... duni joj 22" i budi mafijas...sta ce ti vise za ovaj auto...? Kliknite za proširenje... dosta 20'' :icon_biggrin:
ljuboje je napisao(la): ne znam koji ce moj na ovoj mecki kojekakvi spojleri... duni joj 22" i budi mafijas...sta ce ti vise za ovaj auto...? Kliknite za proširenje... dosta 20'' :icon_biggrin:
Jurke Član 01.12.2009 #23 Govore nova BMW 5 ce bit opasna konkurencija E klasi!:lol: Nemoze bmw 5 dodat meda e klasi niti je ikad mogla!!!!!:123:
Govore nova BMW 5 ce bit opasna konkurencija E klasi!:lol: Nemoze bmw 5 dodat meda e klasi niti je ikad mogla!!!!!:123: