Dzeko "zabio" i Bayernu dva!!!

Dzeko "zabio" i Bayernu dva!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
andre306 je napisao(la):
Zeljina Skola :lol::lol::lol::lol::lol:

taj klub je sramota spomenut :icon_biggrin: svaka cast. jedva cekam da ga vidim u tandemu sa ibisevicem. a iza njih dvojice miske, bajramovic i salihovic :cool:

Član
andre306 je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):
andre306 je napisao(la):
Zeljina Skola :lol::lol::lol::lol::lol:

taj klub je sramota spomenut :icon_biggrin: svaka cast. jedva cekam da ga vidim u tandemu sa ibisevicem. a iza njih dvojice miske, bajramovic i salihovic :cool:

cuj sramota, nigdje veze:lol::lol::lol::lol::lol::lol::icon_exclaim:

ma sramota je bilo koji bh klub, al pogotovo taj. joj kako sam se nasmijo kad sam prije mozda mjesec procito u novinama naslov, mislim da je ovako nesto bilo "mulalic prihvatio da igra bez naknade, a ostali ce igraju zato sto moraju" tako nesto... :D
a fkt sramota sta se desava u ovoj nasoj "fildzan ligi". samo neka bjezi vani, koji god igrac moze. jedino tako mogu nesto uspjeti, pored ovih "babinih sinova" i kriminalaca koji vode nas fudbal...

Član
vw_damir je napisao(la):
Stigla ponuda iz mancestera;)
12 mil. funti nude, to je oko 40 mil. KM...

12mil * 2,15 = 25,8mil KM ni blizu tih 40...

ne treba njemu man utd sad zasad. sta treba, da sjedi na klupi i gleda kako igraju rooney i berbatov?? isto ko sto je i tevez sjedio. igro pomalo u kupu i kad treba zamjenit jednog od ove dvojice u 85-om minutu...

Član
funta ti je prije mozda dva-tri mjeseca drasticno pala... et sad znas kolko je. bas sam naso na site-u centralne banke danasnji kurs... :icon_biggrin:
necemo vise o ekonomskim temama. previse me podsjeca na ispite koji slijede u narednoj sedmici :icon_exclaim:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.