Dynamic zmigavci Audi

Dynamic zmigavci Audi

Član
Da li znate gdje ima neko da moze da ugradi u auto zmigavce, ovakve sto su kao kod novih audija?
 
Član
Nije taj auto za cirkusanja definitivno. Ali mozes ubacit one module sa mogucnoscu dnevnog svjetla i zmigavca. Kad se fino uradi ne izgleda lose. Taj te posao dodje oko 170-200km

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
 
Član
Pa i mislio sam da ne dodajem nista previse. E sad dolazi pitanje gdje mogu da nabavim to i ko mi to moze uraditi kako treba?
 
Član
sa obicnim farovima stopovima nece da moze treba imati farove fulled vidi gdje je kod tebe zmigavac u faru. takodje vazi i za stopove treba da imas led stopove pa da nesto kodiras dodas modul pa da bude tako.

zadovoljan :)
 
Član
Otvarali su se i skuplji farovi zbog tih led flexi traka vjerujte. Ako moze na cayena moze i na audija. Da se to fino spakovat, da lici na nesto medjutim zaboraviti na e-jeb. Te trake su lose da gore ne mogu biti. Ja imam jednog druga tunera iz italije,italijan pravi znaci. Malo se ugledao na neke radove, tamo vamo i digao na nivo ugradnju tih flexi traka, cuda cini. A auta su sva bolja i skuplja

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
 
Član
Da prikažem na drk drk složenom autu kako to izgleda
Nači nikakvo otvaranje farova i ugradnja traka, to nije taj čuning

Sve to ide ali se moraju da imaju full led prednji farovi i zadnji štopovi onda se to kodira ubaci jedan modul i to ne košta puno, ali zato koštaju najjači model farova i štopova.

slična stvar je i kad tunira zvuk auspuh :) nači neki modul čipovi kompjuteri :)
 
Član
Evropske modele je i donekle lagano prepraviti na fl migavce dok U.S ne mogu nikako (fabrički).
Jeftinije je kupis fl stopke ili farove (šta hoćeš da je dinamik) i rjesis problem.
 
Top