Dvoje mrtvih u teškoj nesreći u Salakovcu

Dvoje mrtvih u teškoj nesreći u Salakovcu

Član
Rano jutros na magistralnoj cesti M-17 sjeverno od Mostara, u prigradskom naselju Salakovac, dogodila se teška prometna nesreća.
Prema informacijama iz policije, u nesreći su dvije osobe izgubile život, a više je ozlijeđenih. S mjesta događaja doznajemo da se radilo o sudaru autobusa poduzeća 'Bregava trans' i osobnih automobila Golf 5 i VW Bora.

http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=da9c7da9-1198-44f6-8669-ab146b198430&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae

Rip Edis i Ajdin. Neka vam je laka ova zemlja naša.
Bili su momci za pohvalu svaku.Alkohol i volan ne idu zajedno ljudi,kada će to svima više postati jasno.Koliko još života će biti ugašeno. :icon_cry:
 
Član
Ovo mi nema smisla. Bregava autobus j južne strane prema potocima, a prevrnuto auto sa sjeverne strane.
 
Član
Tu peticu su oni s Borom prestizali u trenutku udara u autobus.Kako je Golf završio na drugoj strani tunela prevrnut,to još ne znam.
 
Legend
Jutros oko 8 prosli pored lokacije, UZASAN PRIZOR :icon_cry::icon_cry:
Stakla, ulja, komada auta razbacani po tunelu, ljudi koji rade na odrzavanju ceste metu ostatke, drugi BUS pokusava da izvuce ovaj osteceni bus iz tunela, katastrofa..

RIP a ozlijeđenim zelim brz oporavak..
 
Član
Ozlijeđeni su dobro,nemaju nijednu ozbiljniju povredu.Žali Bože dva mlada života,sinoć oko pola 12 ih vidio zadnji put.
 
Član
wade_ je napisao(la):
Bili su momci za pohvalu svaku.Alkohol i volan ne idu zajedno ljudi,kada će to svima više postati jasno.Koliko još života će biti ugašeno. :icon_cry:

NIKAD ...

RIP
 
Član
Ja odmah nazvao mater i ćaću, oni taman u Neum pošli na more, kaže majka da je prizor strašan bio, a ona se nagledala svega što se tiče povrijeđenih i ranjenih, onda mogu misliti koji je to užas.
R.I.P.

Nemojte odmah po alkoholu i da je on kriv za sve, ko gasa kad popije, on nije za pića.
Ja trijezan skoro da ne vozim vikendom i nikad ništa, pustite te priče.
 
Član
Ogi druže,momak je volio sitsnuti kao i većina nas ovdje.100 puta sam rekao da će samo bezveze udariti negdje,nažalost,bio sam u pravu.Volan i alkohol ne praktikujem nikako,brzu vožnju i alkohol tek to nikako.Alkohol i brzina su složiti ćeš se i ti ubitačni.
 
Član
Brzina ubija to je tacno, al akohol je druga prica. Dosta sam se nesreca nagledo po pitanju toga pogotovo nocu il u ranu zoru, velika vecina je bila lik se napio kreno vozit i zaspo za volanom ili mu refleksi zakazali il nije dobro procjenio i rukanje, samo mali je broj zbog brze voznje. Ja kad sam imo saobracajku lik je pokupio cunjeve i zamal zandara sto je vrsio uvidjaj zato sto je poceo kunjat za volanom a pijan ko crna zemlja, uopste nije brzo vozio...
 
Član
Brzina , alkohol .... mladost ludost...

kaze rodjak da ih je vidio oko 12 kad su krenuli za mostar da su tad bili aman pa pjani... :( a nazalost obdukcija ce pokazati

nek im je laka zemlja ova nasa bosanska
 
Član
Dobro ti je rođak rekao,ali je to sada nebitno.Bitno je da su dva mlada života ugašena.
 
Top