Dvanaestogodišnjak ide na operaciju promene pola

Dvanaestogodišnjak ide na operaciju promene pola

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
U jednoj školi u Engleskoj sazvan je hitan sastanak, nakon što je otkriveno da jedan maloletni đak ide na operaciju promene pola. Učenicima je na sastanku rečeno da ga od sada tretiraju kao devojčicu, prenosi "Dejli telegraf".

Dečak (12), pojavio se u školi obučen u haljinu i sa dugom kosom vezanom u kike, nakon što su njegovi roditelji, za vreme letnjeg raspusta, promenili njegovo ime u žensko.
Međutim, dečaka, koji se sprema da ode na hormonski tretman i operaciju promene pola, odmah su prepoznali drugovi koji su počeli da ga ismevaju zbog odevanja. Zbog toga je u školi odmah sazvan sastanak na kome je deci objašnjena situacija, i od dece je zahtevano da se prema dečaku od sada ponašaju kao prema devojčici, kao i da ga zovu njegovim novim, ženskim imenom.
Roditelji većine učenika su ljutito reagovali na ovu vest. Oni tvrde da su nastavnici i direktor škole bili obavezni da najpre njih informišu o svemu, kako bi roditelji mogli da razgovaraju sa svojom decom o pitanjima seksualnosti i promene pola.
"Ćerka mi je rekla da je dečak odmah postao meta nasilnika koji ga maltretiraju zbog toga", izjavila je majka jedne učenice.
"Ono što je nas roditelje najviše uznemirilo, je to što u školi niko nije smatrao da je važno da nam objasne šta se dešava, kako bismo pričali sa decom o tome. Mogli smo da kažemo deci da treba da budu pažljivija. Deci su u školi rekli samo da će primetiti da je jedan đak, koji je bio dečak, od sada devojčica. Devojčica, koja je bila dečak, će proći kroz pakao zbog neosetljivosti školskih vlasti po tom pitanju", rekla je jedna od majki.
Dečakov razredni starešina je insistirao na tome da se dečak tretira kao dečak, uprkos njegovom feminiziranom ponašanju, koje je uključivalo nošenje bikinija na časovima plivanja, vožnju ružičastog skutera i vezivanje kose u kike.
"Mi smo u obavezi da našem detetu pružimo samo najbolje", izjavila je dečakova majka za list "San", povodom vesti da dečak uskoro menja pol.

Početnik
boze ovo su teske budale... i kako ti roditelji mogu da dopuste da im dete promeni pol.. ljudi to i pederstvo je po meni greh protiv boga :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

inace sada kod nas planiraju da odrze "paradu ponosa", tj. okupljanje pedercina i lezbejki... nisam u fazonu da se sibam ali razmisljam se da odem na paradu da malo vezbam na pederima :D:lol::lol::lol::lol::lol: cisto onako informativno da im pokazem par poteza ;) nista vise :cool:

inace lezbejke ne bih dirao, one su mi nekako sexy :D:icon_smile:

Kako da budu normalna djeca sa bolesnim roditeljima?Čuj roditelji to podržavaju ccc pa da su ga odgajali kao muško a ne žensko dijete i ne bi naginjao na tu stranu al hjad...poremećeni oni pa kakav bi i on mogao bit.Žali Bože te druge djece što moraju da gledju takve idiotarije a nisu ni svjesni šta se dešava :icon_confused:

Početnik
^ ma strasno stvarno, za to je po meni krivo poremeceno drustvo :icon_mad::icon_mad: nisu deca nista kriva, sta ona znaju sa 12 godina, to je sve zasluga roditelja koje bi trebalo na lomacu slati :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Početnik
^ jadno dete, sta mu sada rade u skoli ne mogu ni da zamislim :icon_mad::icon_mad::icon_mad: a nije nista krivo, sta malo dete zna... tuga, greh bozji :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.