Twister je napisao(la):Jesam....sve je HANDMADE ...a napravljeno je tako da kad mi dok**ci mogu slobodno da skinem i vratim klasicnu policu...dakle bez ikakvih nepotrebnih busenja i secenja tapacira. Panel je pricvrscen sa 4 srafa, koja su postavljena tako da se rupe na tapaciru ne vide kad se stavi klasicna polica
CoL3 je napisao(la):ima u majke xplod 13cm u vratima sto sam kupovao prije nego sam sebi jettu kupio,opet je razlika velika,ionako nazad ima jak woofer i zvucnici,taman dobijes preljep zvuk u autu sa svih strana kao da te okruzuje
Al_Galone je napisao(la):A najednostavnije ti je do otpada i naci orginalne ladice za zvucnike koji dodje na istom mjestu kao tvoja ladica.
Samo u nju ne ide 16cm nego 13cm zvucnik.
CoL3 je napisao(la):meni je samo sony bio normalno upadao,pioneer i alpine vire,ako bas ne mozes ugurati ili ako ti smeta sto ti je pocenta vani kupi u orbiter G ili mozda ima i u megamarkt-u i sl. cinceve sto su zakoseni na jednom kraju,tj. idu pod 90°
CoL3 je napisao(la):takav je citav kabal,vrhovi su ti zakoseni (da nesto kao kod nekih antena)
orbiter ti je dosta jeftini sto se tice kablova od ostalih,ja obicne cinceve od 10m placao oko 2-3 km u orbiteru,a u techno shopu il kako vec tamo prema zaliku su bili oko 10-15km,megamarkt je solidan s cijenama,samo sto nezz dal imaju