cole ja sam uradio sljedece
uzeo sam h1 LED, skopcao ih zajedno sa onim LEDusama iz pozicije (t10) i sad sve to svijetli cim upalim auto
nemam problema sa murijom
navece ne smeta nikom (dnevna svjetla uvijek gore, i kada ukljucim xenone) i lijepo izgleda, ne smeta ostalim ucesnicima u saobracaju, imas dnevna, pozicije , 100% funkcionalno
pozz
zadnja-kocnica je napisao(la):
Koju je onda najbolje sijalicu ubacit umjesto pozicija da "glumi" daylight :icon_question:
peglat ce te sta god da uradis, jer niti jedna poziciona sijalica nece moci stvorit dovoljno uocljivost da te ne peglaju..
mozes stavit sa 15-20 dioda ali ona nema sjenilo koje raspsuje da bi se vijela na velikoj udaljenosti, pogotovo ako je suncan dan.. tako da nek te jednom pisu, to ti je kao da si elektricaru platio da ti preko releja regulise dnevno svijetlo sa dugog..
da ne vazim sada ovdje pretjerano u temi sam pisao tamo kako je kod mene prije bilo, preko halogen h1 iz dugog sam sa relejom imao 50% svjetlosti (kao kod golfa 6 recimo, na taj fazon nesto) i nisam iimao nikakavp roblem sa policijom, niti sam trosio xenone niti se sta grijalo.. a opet imao 100% funkcionalna duga svijetla ..