Član
Little Dragon je napisao(la):Najgore brate sto su to vecinom borci koji su im svojom borbom ustupili te stolice da oni krmad par sati , nista ne rade i za to im jos masno plate . Nas narod je uzasno glup samo suti i prica bit ce bolje . Treba i nama jedan Vendetta izgleda
Ne treba nama Vendetta ni niko slican ... pa postoji bog ... on ce nas nagraditi kad dodje vrijeme!
Ja ovako nesto kad procitam, zaledi mi se krv u venama. Volio bih pomoci, a ne mogu (pomoc u vidu uplate 10 KM na racun ili poziv humanitarnog broja ne racunam), a s druge strane gledam kako se majmuni bogate kradjom, ubistvima i drugim slicnim radnjama, a prolaze nekaznjeno i od "boga" i od zakona! I to je jedan od razloga (pored naucnih dokaza) zbog kojeg me niko nikad nece ubijediti da bog postoji, jer da postoji i da je toliko dobar i human, ne bi dozvoljavao da se ovakve stvari desavaju ... A tu pricu "doce vrijeme i svi cemo odgovarati" ostavite maloj djeci. Ja, a i niko drugi na svijetu, jos nije vidio opipljiv dokaz koji ce podrzati tu pricu ..
I da se ovo ne bi pretvorilo u politicko/vjersku raspravu, molim da niko ne komentarise moj post, jer odgovarati i dalje komentarisati necu ...