Drive safe..spot

Drive safe..spot

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
CoL3-99 je napisao(la):
a to,ja mislio govoris da nikad nije bio video,imam i ja zelju za brzinom,ali ne bih ni ja jurcao kroz grad po magistrali i slicnim mjestima,ja jos nemam polozeno al često s autom odem na pistu sa starim il nekim od rodbine i ispucam se,to sto volim brzu voznju ne znaci da je se i meni drago po nasim putevima voziti po 160;)

Samo pamet u glavu kad polozis. ;)

Član
Ajmo svi da owaj video podelimo gde god mozemo, fb, msn, itd.... Mozda se nesto i promeni, sta ga znas....

BMW-GTI je napisao(la):
E sve bi bilo u redu, al sa jednim su se za*ebali, sa onim duhovima, sad ovi sto teraju 320 na sat misle da ako udare nekog sa vezanim pojasom nema sanse da umre, ma pojas ne pomaze preko 100 km/h :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

mislis da ne pomaze???
u mene su dvojica frendova umalo mogli poginuti da nije bilo pojasa.....sa 170km/h mercedesom 190 udarili auto ispred koje je krenulo ispred njih preticati.....da nije bilo pojasa ko zna gdje bi van auta zavrsili.a ovako su zivi i zrdavi

Član
uh fkt se najezim kada vidim ovaj video...steta ali je ovo istinito da se ovakve stvari desavaju...zato svi pamet u glavu...

LSD

Član
jesam se sjebao al je extra spot,imo sam priliku vaditi jednog poznanika koji se omotao autom oko oraha,procijenite kakav prizor:icon_sad:

Član
DiAbLo je napisao(la):
Gledao sam i prije ovo

:icon_cry:

Bilo vec slicno al svejedno sjeb! treba se s vremena na vrijeme podjetiti stete koju nosi brza voznja jbg jel vrijedno 4-5 min adrenalina da nedo Bog neko ostane na mjestu mrtaw il invalid do kraja zivota:icon_sad::icon_question:

Član
sve je ovo ok al niko od nas ne smanjuje gas dok mu se od ovog nesto desi..:icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.