drift

drift

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Al se vrti bendzo svaka cast, a vi ostali sto mislite da je ovo lagan sport okacite vase clipove pa da vidimo.
 
Super Moderator
dado_ je napisao(la):
Al se vrti bendzo svaka cast, a vi ostali sto mislite da je ovo lagan sport okacite vase clipove pa da vidimo.

eh pa druze mozda mi volimo malo vise svoje auto pa ga cuvamo... a i dobre gume nisu jeftine :lol:
 
Član
na kraju drugog klipa sam mislio da je zavrsio negdje pored staze :lol:
sve u svemu dobro ga vrtio i podero ;)
 
Član
nije bas ni ovo jednostavno koliko vam se cini, ali definitivno nije drift, ali opet tebi svaka cast, lijepo ga drzis, :)
 
Član
kirkeSPM je napisao(la):
:icon_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=1UYJGHbMc7o


http://www.youtube.com/watch?v=im3bSiwq_vk
Dobra pila nema se što reć;) Moraš moju ženu vidjet šta radi sa Poršom a možda te nešto i nauči! Keep training!:cool::cool::lol:
 
ne znam ko se krije iza naziva kirkeSPM ali ako je lik koji vozi bmw-a na ovom klipu, momak je stvarno stvarno veliki znalac za bmw-e i kad je on vozao M-ove po mostaru pola od vas koji ga komentarisu nisu znali ni biciko vozit... ovo sam sve ja snimao kamerom i imao sam par snimaka koji traju po 2-3 sata ovog BMW-a i bijelog HAMANNA (Šendrinog) ako uspijem da nadjem postavit cu rado... jer na race-ovima se sjebavalo pola bosne kad bi HAMANN zavrtio.... a vi drfiteri koji cuvate auta, i zalite gume.... haha sto ce vam onda takva auta...



:123:
 
Član
de ba ljudi koji vam je zar na svakom postu neko se mora prepucavati jel to se ne moze reci bravo druze dobar vec uvjek neko trazi neke mane ja mislim da je to malo glupo ovo je ipak forum da se svi druze a ne da se svdjaju bolje da date neki savjet umjesto ovog a sad:icon_exclaim: svaka cast za ovo ipak za ovo treba jaka masina da izdrzi ovo a ovaj bi mogao do zore :cool:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top